2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه مربا هر کیلو آلبالو یه کیلو شکر میخواد چون خودش ترشه شکرک نمیزنه واسه شربت یه خورده کمتر بریز ،من شربت آلبالو محشره ،البالو رو بشور هستشو دربیار لابه باش شکر بپاش بزار یخچال یه شب بمونه صب بجوشون کف روسو بگیر یکم جوشید اول بریز تو صافی ابش بره اصلا بهش نکن شربتت رنگش مات میشه بعد همون آب رو بزار از یه پارچه تمیز نازک رد شده  آبش که کامل رد شد بزار بجوشه رو گاز یکم غلیظ شده نزار زیاد غلیظ شده چون خنک شد صفت تر میشه بعدا تو یخچال نگهداری کن موقع مصرف یکم شربت بریز یکم آب و یخ بزن بر بدن حالشو ببر

واسه مربا هر کیلو آلبالو یه کیلو شکر میخواد چون خودش ترشه شکرک نمیزنه واسه شربت یه خورده کمتر بریز ، ...

ممنون عزیزم فقط تو نت زده بود واسه شربتش یکم شکرش زیاد ترباشه ینی بعد اینکه مربارو برداشتم دوباره شهدی که میخام شربت شه شکر بریزم بزارم دوباره بجوشه

برای اینکه رنگش تیره نشه باید آلبالو بیشتر از 30دقیقه روی شعله نباشه بعد شعله هم تند تند کم و زیاد نشه چون باعث میشه سیاه بشه. اگه دیدی بعد نیم ساعت شربت هنوز قوام نیومده آلبالوهاشو جدا کن بذار شربت قوام بیاد بعد بریز توش. شکر رو هم  لا به لا بریز توی آلبالو بذار 24ساعت بمونه بعد درست کن 

آبلیمو بهتره یا جوهر لیمو؟

فرقی نداره خودم همیشه جوهرلیمو به اندازه نوک قاشق چایخوری تو ۵_۴قاشق آب جوش حل میکنم میریزم تو مربا ۵دقیقه که جوشید خاموش میکنم و تمام بعد هم در قابلمه رو نذاز که عرق نکنه یه پارچه بنداز درش تا تو همون قابلمه خنک شه

فرقی نداره خودم همیشه جوهرلیمو به اندازه نوک قاشق چایخوری تو ۵_۴قاشق آب جوش حل میکنم میریزم تو مربا ...

ممنون عزیزم فقط بعد اینکه مربا پخت شربتشو چجور جدا کنم بعد اینکه سرد شد یانه همون اول بردارم بعد نیازه که دوباره شربتشو شکر بزنم دوبارع بجوشونم

ممنون عزیزم فقط بعد اینکه مربا پخت شربتشو چجور جدا کنم بعد اینکه سرد شد یانه همون اول بردارم بعد نیا ...

شربتو تا وقتی هنوز داغه جدا کن شکر اضافه هم نمیخواد همونی که اول زدی کافیه اصلا اضافه نکن