2777
2789
عنوان

تجربه ی من از لیزر جای زخم

12459 بازدید | 33 پست

سلام دوستان چندبار تاپیک زدم و برای جای زخم روی دست که با تیغ بریده بود راهنمایی خواستم ولی کسی نبود خلاصه خودم رفتم لیزر و از جلسه ی اولم حدودا یکهفته میگذره که خیلی بهتر شده و میشه گفت ۵۰درصد بهبود پیدا کرده تازه تو همین جلسه ی اول بنظرم دو سه تا جلسه ی دیگه برم کامل خوب بشم هرچند خود اپراتور گفت نمیتونم بهت بگم چند درصد ولی خلاصه خیلی راضی بودم شماام امتحان کنید البته اسم دستگاهشو نمیدونم این دفعه که رفتم میپرسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام جای زخم شما تغییر رنگ هم داشت ؟؟

من زخمم رد قرمز گذاشته بود و پررنگ بود برای بار اول که رفتم اون قرمزیش رفت و یه رد کمی موند و اصلا ضایع نبود مثل قبل دوروز پیشم جلسه دوم رفتم بازم خیلی جواب گرفتم و تقریبا الان دیگه ۸۰درصدش خوب دشه الان چون دوروزه رفتم هنوز جای سوختگی لیزرش مونده یکی دوروز دیگه که سوختگیش رفت مشخص میشه که چقد تغییر کرده 

سلام  میشه بگید الان جای زخمتون چطور شده؟ نتیجه داده؟

برای من که خیلی عالی نتیجه داد یعنی قبلا از دور هم کسی میدید متوجه میشد برای همین همیشه پنهانش میکردم الان فقط چندتا خط سفید مونده قبلا خطای بلند و صورتی بود ...من دو جلسه فقط رفتم