2777
2789
عنوان

ریزش مو 😔😔

110 بازدید | 5 پست

سلام‌من۷ماه پیش موهامو کراتین کردم ازقبلشم بخاطر کرونا که گرفته بودم ریزش داشت موهام‌الانم به شدت میریزه موهام حس میکنم دیگ دارم کچل میشم😔😔عصاره رزماری میزنم ب موهام ولی یه روش خوب بهم معرفی کنید لطفا🙏😔

تعریف  تخم شنبلیله خیلی شنیدم  میگن برا مو معجزه میکنه. متاسفانه منم ریزش مو دارم کلت کلا کچل شدم ولی هیچ ذوقی ندارم  به موهام برسم 😕😕😕

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف  تخم شنبلیله خیلی شنیدم  میگن برا مو معجزه میکنه. متاسفانه منم ریزش مو دارم کلت کلا ...

تخم شنبلیله میگن هورمونیه.یکی بود استفاده میکرد به عنوان ماسک گفت ۱۰ روز یه بار پریود میشدم و موهای پاهام ضخیم شدن

متاسفانه ریزش درمان نداره..فقط میتونی جلو گیری کنی

روغن کرچک و ارگان 

قرص بیوتین..زینک..هیرویت

امگا ۳

موهاتو با اب داغ نشور تا جایی ک میتونی سرد کن نشسته موهاتو بشور

شامپو بدون سولفات بزن تعریف شامپو سبغ از عطاری خیلی شنیدم ..صابون پوست سر سفت میکنه 

اینا اطلاعات من بود 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

از محلول شیوانا استفاده کن، خواصش: جلوگیری از ریزش موها حتی شدید، رشد مجدد موهای ریخته شده، کمک به بلند شدن موها ماهی ۵-۱۰ سانت، تعدیل چربی سر و مو، از بین رفتن شوره سر، ضخیم شدن موها و در نتیجه حجیم شدن موها، براق شدن موها، نرم و ابریشمی شدن موها

مواد محلول: پودر حنای تازه، روغن زیتون طبیعی، روغن نارگیل طبیعی

مقدار حنا رو با توجه به جنس موهاتون باید به محلول اضافه کنید

موهای خیلی خشک (۱ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای خشک (۲ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای معمولی (۳ قاشق مربا خوری سر پر)

موهای چرب (۴ یا ۵ یا ۶ قاشق مربا خوری سر پر)

از ۴ قاشق مربا خوری شروع کنید

و اگه ریزش موهاتون کم نشد یک قاشق مربا خوری بهش اضافه کنید

و اگه دوباره کم نشد یک قاشق مربا خوری دیگه اضافه کنید

موهای خیلی چرب (۸ قاشق مربا خوری سر پر)

حنا رو با یک استکان کمر باریک روغن زیتون و یک استکان کمر باریک روغن نارگیل

مخلوط کنید و بزارید ۲۴ ساعت بمونه و بعد میتونید به کف سرتون بزنید و بعد از  ۲ ساعت با یه شامپوی گیاهی یا شامپو بچه فیروز سرتون و بشورید، به مدت ۳ ماه هر روز یا یک روز درمیون باید از این محلول استفاده کنید و حناتون حتما باید تازه و روغن هاتون باکیفیت باشن، این محلول و داخل ظرف فلزی درست نکنید و قاشق فلزی نباید داخلش بمونه، موهاتون و با آب داغ نشورید و وقتی محلول روی سرتونه ورزش نکنید چون کف سرتون نباید خیس بشه و حنا داخل روغن رنگ باز نمیکنه و به موهاتون رنگ نمیده از این بابت خیالتون راحت، خودم برای ریزش موهام ازش نتیجه گرفتم