2777
2789
عنوان

موافقید یا چی ؟!

114 بازدید | 17 پست

درد پریود یا شدت خونریزی در هر بار پریود تابع هزار و یک چیزه، از شرایط روحی و عصبی تا شرایط آب‌ و هوایی، شرایط فیزیکی و... وقتی دختری از درد پریود می‌ناله، با تعجب بهش نگید مگه بار اولته که درد پریود داری؟!  چون این حرف از اون درد آزاردهنده‌ تره.

و ناراحت کننده تر اینه که من بیشتر این مورد رو از طرف دوستان و اطرافیان هم جنس خودم شنیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نالیدن مشکل نیس ولی دیگه بعضیا شورشو درمیارن ادم‌مجبور میشه بگه مگه دفعه اولته یا مگه فقط تو پریود میشی.خودم یکیشو تو خونه دارم.قشنگ تو دوران پریودش دوس دارم خودمو حلق اویز کنم.دردی هم هست لزومی نداره تو بوق و کرنا کنیم که

نالیدن مشکل نیس ولی دیگه بعضیا شورشو درمیارن ادم‌مجبور میشه بگه مگه دفعه اولته یا مگه فقط تو پریود م ...

عزیزم دست خودشون هست مگه ؟! من یکی از دوستام حتی اینجور وقتا انقدر حالش بد میشد و اذیت میشد که می‌رفت زیر سرم و امپول

عزیزم دست خودشون هست مگه ؟! من یکی از دوستام حتی اینجور وقتا انقدر حالش بد میشد و اذیت میشد که می‌رف ...

حال ادم بده میگه فلانی بریم دکتر.دختر من از صبح که پا میشه بهونه میگیره تا خود شب.گریه الکی،دادو هوار بیخودی.بهونه های مسخره...یعنی چی دست خود ادم نیس؟؟اذیت نکردن بقیه دقیقا دست خود ادمه.پریودی دوتا مسکن یه چای نبات بخور پتو بکش روت دراز بکش تا بگذره.بقیه رو چرا جون به لب کنیم.

حال ادم بده میگه فلانی بریم دکتر.دختر من از صبح که پا میشه بهونه میگیره تا خود شب.گریه الکی،دادو هوا ...

عزیزم دخترا ناز دارن 

اینجور مواقع بیشتر از بقیه وقتا نیاز به محبت دارن و اینکه مراقبشون باشیم و توجه کنیم بهشون! مخصوصا اگه سن شون کمتر هم باشه 

و اینکه آدمی که درد داره بهونه گیر میشه و بدن همه ی آدما هم باهم متفاوت هست و چون هورمونها هم بهم میریزه اینجور موارد پیش میاد 

عزیزم دخترا ناز دارن  اینجور مواقع بیشتر از بقیه وقتا نیاز به محبت دارن و اینکه مراقبشون باشیم ...

مثلا نشستم گوشی نگاه میکنم میزنه زیر گریه چرا بغلم نمیکنی میگم بیا عزیرم بغلش میکنم بوسش میکنم حالا خدا نیاره روزی که مد نظرش مثلا دوتا بوس بوده من ۳تا کرده باشم.باز گریه که لهم کردی چرا ولم نمیکنی..😂😂خلاصه که دیوونه شدم خواهر.البته دختر خوبیه ها فداش شم تو این پریود جون به لب میکنه منو فقط