2777
2789
عنوان

مدرک ارایشگری

838 بازدید | 15 پست

سلام خوبین من تصمیم داشتم درسمو ادامه بدم ک نمیشه و با مشورت همسرم ک از بچگی عاشق ارایشگری بودم میخوام صد درصدی این شغل رو کار کنم. بچه ها خدایی اگ میدونین بگین من الان سال دوم دبیرستان رشته انسانی هستم ک هیچ دیپلم انسانی چطور باید مدرک ارایشگری بگیرم؟ چند سال؟ چ جوری ؟ بعد یاد گرفتم میخوام ط سالن ها کار کنم دلم میخواد میکاپ شنیون ناخن و لمینتش لیفتت ابرو و هاشور و مژه  کار کنم ؟ میخوام بدونم چقد حدودی خرج لازمه ؟ مدرکش چیه؟ لطفا کلی بگید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

استاتر اگ میخای اصولی یاد بگیری و تو سالنا کار کنی باید یکی یکی پیشرفته بری اموزش ببینی 

اصلا سمت ارایش پیرایش بخاطر مدرکش و اینا نرو چون مدرک اصلا مهم نیست الان 

شنیون میکاپ خیلی خوبه برو یاد بگیر 

من خودم کراتین کار و کیفت کارم دوست داشتی تا بهت آموزش بدم صفرتا صدشو♥️

استاتر اگ میخای اصولی یاد بگیری و تو سالنا کار کنی باید یکی یکی پیشرفته بری اموزش ببینی  اصلا ...

شما الان چ کاری میکنید؟ من ۳ تا میخوام مدرکش بگیرم تخصصی کار کنم  شاید ناخن کاری. مژه و ابرو  لمینت هاشور لیفت ب نظرم این سه تا خوبه؟ نظر شما

شما الان چ کاری میکنید؟ من ۳ تا میخوام مدرکش بگیرم تخصصی کار کنم  شاید ناخن کاری. مژه و ابرو&nb ...

من الان هم کراتین میکنم هم لیفت و لمینت مژه

سمت ی کاری برو ک زیاذ وسایلی نخاسته باشه 

۱۶ الان ۱۷ هستم. بنظرتون خوبه

واقعا ؟

منم ۱۷سالمه چند ماه دیگ عروسیمه

خیلی بدم میاد یکی وسط تاپیکم بپره یا بحث تاپیکمو عوض کنه پس لطفا رعایت کنید🚫کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید🤧بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🫠