2777
2789
عنوان

مامان بد جنس

1080 بازدید | 74 پست

من اوایل ازدواجم یعنی اوایل عقدم. خونه مادرم  ک میومدم ، نساعت ۵ صبح بیدار میشدم. صبحانه برای شوهرم آماده میکردم ک بخوره  بره سرکار.

براش ناهار کارشو هم آماده میکردم خودم.

ولی الان ک خواهرم ۹ ماهه عقده. 

مادرم بیدار میشه برا اون یکی دامادش صبحانه آماده میکنه، ناهار کارشو آماده میکنه ک ببره.

.

حتی موقع شام هم شوهرم ساعت هشت شب میومد خونه دوش میگرفت،میخوابید دیگه حال نداشت منتظر شام باشه یا شام بخوره.

منم اوایل غذا بعد نبودم . تا ۱۲ یا یک شب هم اگه می‌نشستم مادرم غذا نمی‌پخت.منم مجبور میشدم برم تواینترنت ببینم آشپزی کنم.

بعد بهم . می‌گفتن شوهر کردی وظیفه خودته برای شوهرت بکنی.

گفنم خودم دارم میکنم همه کاراشو. حتی کارهای خونتون رو.

گفتم اصلا قبل از شوهر،کی میکرد اینکارارومامان؟. الان شوهر کردم شده وظیفه من ک ناهار و شام و کارهای خونه؟.یعنی خودشون غذا نمیخورن؟

خواهرم گفت برا شوهرت میکنی، برا ما ک نمیکنی منت میکنی.

همیشه مادرم صدام میکرد فاطمه بیا ناهار بپز.  شام بپز . اینکار کن اینکار کن. همش میگفتن وظیفته.

درصورتی ک اون یکی خواهر دست ب هیچی نمیزد.

الان  خواهرم و شوهرش خودشون ناهارو شام تا آماده نشه از در اتاقشون بیرون نمیان..

مادرم اصلا صداش نمیکنه ک  دختر بیا غذا بپز  یا...

حتی مشهد رفتن با پول پدر مادرم.

تمام پولاشونو میدن دختره انگار شوهر نداره.

ولی من تواین ۳ سال یبار ۱۰۰ هزار خواستم  گفتن برو گمشو شوهر داری.. حتی خواهرم  بیشتر میکقت شوهر داری پول نباید بدن بهت. شوهر کردی وظیفته خونمون غذا بپزی وگرنه جهاز درکار نیست. وظیفه شوهرته بره کار کنه بهمون پول بده چون تو اینجایی. خانوادم هم موافق حرفش بودن

بمن پول ندادن.

از من کلفتی کشیدن. نزاشتن نامزدی کنیم.

ولی ب این خواهرم هرچقدر بخوان میدن .مثل ملکه ها غذا آماده میکنن میبرن اتاقشون..

هرجا مسافرت فرستادنشون

منم تلافی  کردم. گفتم وظیفه شوهرته بهت پولبده. توباید برای شوهر صبحانه وناهار آماده کنی برای سرکارش.

وظیفته واس خونمون غذا بپز چون شوهر کزدی.

اگه نکنی جهاز درکار نیست..

وطیفه وشوهرته پول بده چون تواینجایی.

خانوادم بهم کلی حرف زدن.

گفتم شما پدرمادرم نیستین. چون اونموقع ابجی همین حرفا رو بهم می‌زد شما میگفتین. موافق بودین باهاش.

الان منم این حرفا رو زدم ولی موافق نیستین باهام.

من حتما دخترتون  نیستم.

شوهرم همش منت میکنه میگه لیاقت نداری. حتی برام خرج نمیکنه. میگه طلاق. بهانه میگیره و...... بخدا از دست همه خسته شدم.

الانم صبح تاغروب شوهرم سرکار من بيسکوئيت میخورم برا صبحانه و ناهارم.

شب میرم خونه مادر شوهرم بدون شام میخوابم..

دست ب هیچی هم نمیزنم.هیچی هم نمیخورم.

مادرم الان بهم گفت پاشو ناهار بپز گفتم ۳ سال نامزد داشتم .همش بهم میگفتین تو نامزد داری باید بکنی.

الان ابجی نامزد گرفت نوبت خودشه .

میگه بمنچه هه..

مادرم هم گفت الان دوتا دختر دارم با پدرت و من میشیم ۴ نفر. با داماد ها میشیم ۶ نفر.

یک نفر بره سرکار و ۵ نفر بخورن نمیشه که.

گفتم مامان  شوهر من پدر نداره ولی اگه امروز بره فروشگاه اول براتو خرید میکنه ۲۰۰ تومن. ۴۰۰ تومن و.....فردا هم بره همین

پدر نداره هرروز سرکار میره.

دوسال تمام خرج خورد و خوراکم رو داد وظیفه نبود چون عقدیم.

ولی اون دامادت همیشه هست خونه خرجشو میدین با اینکه پدر داره.

بهش پول میدین.

اصلا تاحالا خرید کرد براخونمون،؟

الان ۹ ماهه برام جهاز نخریدی از وقتی ابجی عقد کرد..

چون خرج شوهرم میدین. خرج تفریهاتشون.

شما ۴ نفرین.

من و شوهرمرو حساب نکنین چون ما خرج خودمون رو خودمون میدیم. بعلاوه برا خونه شما هم خرید میکنه.

شوهرم ک پدر نیست. شما پدر مادرشین.

بخدا خسته شدم

چقد غصه میخوری دعا میکنم آن شالله رزقه و روزی شوهرت بیشتر بشه از این حال و احوال بیای بیرون خودتم برو جایی مشغول شو واسه روحیتم خوبه اگه بجه نداری

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درک میکنم منم همیشه فرق گزاشتن خانوادم خواهر بزرگم همیشه تو رفاه بوده انقد مامانم اینا ازشون حمایت میکنن منو شوهرم انگار دشمنیم اصلا راضی نیستن یه خوبی کنن ولش کن خدا پشت شما هست چون ما از خدا حمایت میگیریمو و گرفتیم 

اولا که وظیفه شوهرت نیست برا خونه شما خرید کنه 

زودتر عروسی بگیرین برو تا راحت بشی 

طرف شوهرت باش بهش محبت کن اصلا بد خانوادتو جلو شوهرت نگو سیاست داشته باش 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
هم شوهر تو هم ابجیت چرا باید هر روز شام و ناهار خونه پدرتون باشید برید رستوران 

شوهرم ک بیچاره ۲ ساله خرج خورد خوراکیان میده. شده پدر.

منم شدم‌مادر خونه. الان یه داماد اصافه شده. ۴ تا بچه داریم منو شوهرم