2777
2789
عنوان

چقدر تشنه ای؟

27242 بازدید | 1585 پست

دید وقتی بچه آب میخواد چقد بی تاب میشه؟!

مثلا طوری که اگر یک خورده دیرتر بهش آب برسه.

میدونید اولین عکس العملش چیه؟

گریه است..تا بهش آب بدیم... 💦

حالا  فکر می‌کنید خودمون چقدر تشنه امام مون هستیم؟ 

باید تشنه بشیم...آدم تشنه آب میخوره

آدم تشنه زیر آفتاب تابستون لذت آب گوارا رو میچشه...

صاحب الزمان عج :

شیعیان ما به اندازه  «یک لیوان» آب خوردنی،مارا نمی‌خواهند.اگر بخواهند و دعا کنند،فرج ما مرسد.

پس 400میلیون شیعه تشنه کجان؟ 

واسه رسیدن به پدری که آب حیات... 

اون آقایی که دنیا رو متحول و زنده میکنه.کجاست اون همدلی و اتحاد واسه بابایی که غم بچه هاش و میخوره،

و آرمانش اصلاح و عدالته.

بچه ها بیاییم یه کاری کنیم که هر دقیقه از عمرمون در نبود امامون خسارته.

از موانع و فتنه ها عبور کنیم..بریم دنبال بابای مهربونمون 

تا بهترین زندگی رو زیر پرچم عدالتش داشته باشیم..

ما باید استاد تغییر تقدیرمون باشیم. 

اگردوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم 💋

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🌸🌷🌱

بسم الله الرحمن الرحيم

اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .

.*اللهم عجل لولیک الفرج*

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کـــــــجــــــا هستی؟! 

روز قیامت از ما نمیپرسند آن زمان که دستان امیرالمومنین را بستند؛ زهرای اطهر را بین دیوار و درب آتشین قرار دادند؛ محسن آل الله را شهید کردند؛ امام مجتبی را بی یاور و تنها گذاشتند؛ سیدالشهداء را تشنه لب و مظلومانه سر بریدند؛ ناموس خود را به اسارت برده و در شام و کوفه در مقابل چشمان نامحرمان گرداندند؛ تو کجا بودی؟!

از مصائب دیگر ائمه علیهم السلام هم نمیپرسند؛

چون در آن زمان نبودیم! اما از غیبت و غُربــت و مظلومیت و آوارگی و دل پُر درد و اشک‌های امام دوازدهم خواهند پرسید؛ چون عصر، عصر مهدی صاحب الزمان عج الله فرجه است! و در مقابل امام زمانمان مسئولــــــــــــــــیــــــــــــــــــم. 

يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ

-به‌يادآور- روزى را كه هرگروهى را با امامشان فرا مى‌خوانيم. (اسراء/۷۱)🌱

🌕 امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

منظور امامی است که در میان آن‌هاست و او قائمِ اهل زمان خود است.♥

📗تفسير البرهان، ج۳، ص۵۵۳

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

اللهم صله علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

چه قدر این نامه آشناست!

🔹طلبکارها روزگارش را سیاه کرده بودند. با این که خجالت می‏کشید اما چاره ‏ای نبود جز این که از امام رضا علیه السلام کمک بگیرد.‌ نمی‏خواست طلب پول کند اما اگر امام نزد طلبکارانش وساطت می‏کردند، آنها حتما مهلت بیشتری به او می ‏دادند.

🔹شرم و حیا دو دلش کرده بود اما به خوبی می ‏دانست یک لحظه دیدار امام، تمام بار غم را از دوشش بر می‏دارد. پس به شوق دیدار به راه افتاد. در محضر امام هشتم، هم محو نگاه گرم و کلام دلنشین ایشان بود و هم شرم داشت از سوال! حاجتش را بازگو نکرد و تصمیم گرفت برخیزد.

ناگاه امام علیه السلام اشاره کردند که زیر سجّاده ‏ای که در اتاق بود را نگاه کند.

کیسه ‏ای پول بود و یک نامه: ما تو را از یاد نبرده‏ایم، با این پول قرضت را بپرداز! باقی نیز خرج خانواده‌‏ات …

📚 بحار الانوار، ج ۴۹

📌چه قدر آن نامه برایم آشناست!

خوب که می‏گردم انگار در میان صفحه ‏های دلم، دست‏خط ظریف و خوش نقش مولایم #امام_زمان علیه السلام را می‏یابم که فرمود:

«انّا غَیرُ مُهمِلینَ لِمُراعاتِکُم وَ لا ناسینَ لِذِکرِکُم …» ما در رسیدگی به امور شما کوتاهی نمی‏کنیم و یاد شما را فراموش نمی‏کنیم.

📚بخشی از توقیع امام زمان به شیخ مفید

یا صاحب الزمان؛ فدای دستتان که قلم را چنین به جوشش مهر آورده: "من" همیشه در یاد "شما" هستم.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دلم میخواست

می تونستم

منم ازت خبر داشته باشم!

می دیدمت...

صداتو می شنیدم...

احوالت رو می پرسیدم...

کاری برات انجام میدادم...

هر جوری نگاه میکنم

دوستی ما

همه اش ب نفع منه!

همه کاری برام میکنی

و من هیچ کاری ازم بر نمیاد!!!

راستی چرا!

یه کار برات میکنم...

خیلیییی دعات میکنم

خیلی زیاد !

دعا میکنم زودتر برگردی ...♥️

▪️اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

🔺 تلنگر

برای خدا و امام زمانتان بایستید. اگر می‌توانید با هم و یک‌پارچه بلند شوید.

اگر هم می‌بینید تنها هستید و کسی نیست، تنها بایست. صدایت را بلند کن و از هیچ‌چیز نترس.

بگو: یا صاحب الزّمان! آقاجان، من ایستاده‌ام تا شما را یاری کنم. من ایستاده‌ام هم‌چون بزرگانی که در کربلا برای امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام ایستادند.

آنها وقتی دیدند همه امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام را تنها گذاشتند و رفتند، نگفتند چون همه رفتند پس ما هم دنبال زندگی‌مان برویم.

نه! شعار آن بزرگواران این بود که اگر من تنها بمانم، می‌ایستم. چون امامم اینجاست و تنها و غریب است. جانم را فدای امامم می‌کنم.

در این کربلای کرهٔ زمین و در این عاشورایی که هستیم، امام مظلوم ما حجّت ابن الحسن ارواحنافداه تنهاست، شما هم بایست و بگو:

آقا جان، من ایستاده‌ام تا جان ناقابلم را فدایتان کنم.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

|🌙🕊|•

هنوز دیر نکرده‌ای...!!

هر روز

ساعت دلم را عقب می‌کشم

تا خیال کنم

دیر نکرده‌ای هنوز ...

#امام_عصر

🌱اللهم عجل لولیک الفرج 

🔆 امام مهدی علیه السلام:

🔺مگر نمى‌دانيد كه زمين، هرگز از حجّت خالى نخواهد بود، آشكار يا غايب و پنهان.

📚 بحارالانوار: ج ۵۳، ص 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بویِ پیراهنِ یوسف‌، فقط به مشامِ یعقوب‌ها

می‌رسد؛ ‌♥️

به اندازه‌ی دلِ مُشتاقت حضورِ

صاحب‌الزمان را درک می‌کنی♥️

خدایا ما را از یاران حقیقی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بده.

🔰امام زمان عجل الله فرجه :

🔸️از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را بی نیاز و سیراب نمائیم همان طوری که ورود شما بر چشمه معرفت به وسیله ما می باشد؛ و سعی نمائید به دنبال کشف آنچه از شما پنهان شده است نباشید.

الغیبة للطوسی ، جلد۱ ، ص۲۸۵📚

─┅═༅═❥༅✿༅❥═༅═┅─

اَللّهُمَّ عجــل لولیک الفـــــرج