2777
2789
عنوان

بدن سبزه 😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اونقدری که فک میکنی مردم نگات نمیکنن و بهت فک نمیکنن ، درموردت حرف نمیزنن این روزا اینقدر خودشون درگیر مشکلات هستن که رنگ پوست تو مهم نباشه بعدم مردم میرم سولار برنز بشن تو میگی بده خدادادی خدا واست گذاشته نمی‌خواد هزینه کنی برو قشنگ لذت ببر از ورزشی که انجام میدی 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
کل کمر که نمیشه می‌ترسم همینجوریشم رونام و روشکمم و زیربغلم  بیکینی  بازوهام نوره میذارم س ...

چرا نشه کمر رو زد؟ عزیزم همه جا رو میشه لیزر کرد. همههههه جا..

ولی اگه خیلی پرمویی و احتمال هیروییسم میدی برو ازمایش هورمون بده و درمان کن.

من خودم رفتم دکتر عمومی گفتم هرچی تست هورمون هست برام بنویس. خلاصه ازمایش دادم بردم پیش یه دکتر غدد عالی، دیگه همه چی رو براش تعریف کردم و با توجه به برگه ازمایشم برام قرص اینا نوشت

تو 3 ماه یه قسمت هایی از پام کچلی گرفت. این بحث 4 یا 5 سال پیشه الان فکر کنم هزینه ازمایش و قرص هاش خیلی شده  ای کاش ادامه میدادم. تا هورمون درمان نشه لیزر بی فایده ست