2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهی عید ۳ سال پیش من بززگ شد تخم ریزی هم کرده بچه هم داره خخخ

ولی انداختمش تو استخر باغ پدرشوهرم اینا دوسه تا بودن الان یه عالمه شدن هرکدوم اندازه یه دست یا بزرگتر

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
من یه ماهی داشتم نزدیک سه سال موند سال سوم نزدیک عید خواهرم کوچیک بود حواسش نبود گزاشت رو بخاری آب پ ...

خب ابپز شد میذاشتینش واسه پلو ماهی شب عیدتون🥴😕😂😂😂😂😂😂😂

دیگه بزرگ شده بوده ماشالله سیر میکرده😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
خب ابپز شد میذاشتینش واسه پلو ماهی شب عیدتون🥴😕😂😂😂😂😂😂😂 دیگه بزرگ شده بوده ماشالله سیر میکرد ...

نه بابا فک کنم کلا نژادش مشکل داشت تو سه سال کمتر از بند یه بند انگشت بزرگ شده بود،😂😂

نتیجه تفال :

۱- دنیا زیباتر از آنست که جنابعالی تصورش را می کنی اگر چه سختی و رنج را تخمل کرده اید ولی بالاخره بر اثر صبر نوبت ظفر آید چون انسانی هستید که خیر مردم را می خواهید مسلماً لطف خداوند شامل حال جنابعالی شده و می شود جای نگرانی نمی باشد

۲- اگرچه دنیا محل گذر است ولی نیکی و خوبی در آن پایدار م یماند افرادی مانند جنابعالی که دارای قلبی پاک هستند همیشه موفقند اگر این کامیابی بر اثر رنج بدست آید پس صداقت تلاش پشتکار سرعت عمل را ازدست مده تا بر رقیبان پیروز شوید

۳- خواجه در بیتهای ۱-۲-۴ فرماید ( ای باد صبا عبور کردن از منزل محبوب را مضایقه مکن و از او برای عاشق مسکین خبری بیاور)( ای گل به شکرانه آنکه صالع و بخت تو خوب گردید خندانی پس بوی وصال را از بلبل عاشق سحری مضایقه مکن )( حال که لب شیرین تو چشمه قند و شکر شیرین است پس حرف بزن و از طوطی شکر را مضایقه مکن ) تفسیر کنید

۴- این نیت با کمی صبرو حوصله عملی می گردد و جای هیچ گونه نگرانی نیست و این پریشانی جنابعالی نتیجه وسواس و تردید و عدم اتکای به خود می باشد

۵- مسافر جنابعالی حالش کاملاً خوبست و کارش و رو به سامان می باشد پس نذر او را ادا کنید و به یکی از مشاهد متبرکه بروید و سپاسگزاری کنید

۶- خریدو فروش را توصیه می کنم ولی تغییر مکان و شغل فعلاً صلاح نمی باشد پدر و همسر شما درگیر مساله ایست و نیاز به کمک دارد اما غرورش اجازه درخواست نمی دهد به هر نحو به او کمک کنید اگر می خواهید مسافر یا غایب شما زود باز آید سوره مبارکه ابراهیم از آیه ۲۴ تا هفت آیه در هفت شب بخوانید که گشایش بسیار است بیمار شما نیاز به مراقبت بیشتر دارد ۴ فرزند در طالع دارید که سومی اوضاعش خوب خواهد شد

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒