2777
2789
عنوان

زيست كنكور 😍😍

106 بازدید | 1 پست

سلام دوستان 🍀🍀

بنده با سابقه تحصیل و چندین سال تدریس در مدارس تیزهوشان هستم. 👩🏻‍⚕️

🔑امسال برنامه کلاسمون بر این هست تا متد تدریس و برنامه حل تست کاملا شخصی و متناسب با توانایی های دانش آموز بسته بشه.به خاطر همین کلاس هارو حداکثر سه نفره برگزار میکنیم تا بچه ها با تمرکز و آرامش بیشتری مطالب رو یاد بگیرن. 🔑 که البته از لحاظ هزینه هم به صرفه تره 

(مبنای تدریس ،طرح پرسش هست که از لحاظ نوروساینتیک باعث ماندگاری مطالب در ذهن میشه)

کلاسمون شامل موارد زیر هست :🤩

💉تدریس کلمه به کلمه متن کتاب و بلافاصله طرح پرسش از قسمت تدریس شده 

💉تحلیل فوق دقیق از همه ی شکل های کتاب از طریق پرسش هایی که خود دانش آموز پاسخ میده

💉اختصاص دادن ربع ساعت از کلاس به حل تست از کتاب iq

💉ارائه جزوه ترکیبی و نمودار درختی در اخر جلسه

☘️توی ترم تابستون هر جلسه امتحان به صورت تشریحی  یا تستی  

کلاس در فضای آنلاین به صورت تک ، دو یا سه نفره برگزار میشه

💸💸

كلاس تك نفره :ساعتی ۱۲۰هزار تومان 💢

دو نفره :۹۰ هزار تومان 💢

سه نفره : ۷۰ هزار تومان 

جلسه اول هزینه نصف خواهد بود 🎁🎊

دوستانشروع از مرداد یازدهم من یازدهم رو خوندم دهم زیست و شیمی اخراشم فقط فیزیک ریاضی دهم نخوندم منظورم از خوندن خوندن متوسط رو بالاس تست کار کردم کلاس رفتم اینا ولی بازم خیلی قوی نیستم متوسط رو بالام امسال میرم ۱۲ الان ساعت مطالعه شروع دوباره بعد خرداد ۱۰ تا ۱۲ ساعته بنظرتون میتونم قبول شم دندون یا پزشکی شیراز مشاور دارم کلاس میرم ۲ تا آزمون هم ثبت نام کردم هفته یه آزمون شخصی سازی شده هم میدم بنظرتون میتونم با یه روند خوب چه رتبه ای بیارم با توجه به شرایطی که گفتم ؟!

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw