2789
عنوان

تاهل نههه😂

564 بازدید | 35 پست

صبح بیدار شدم یادم اومد ازدواج همش دردسره هرچی حس و فکر داشتم بخاطر هورمون و سنمه😂😂

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چطور شد به این نتیجه رسیدی؟

خانواده‌ی شوهر،‌ آدم خوب کمه و اینکه مجردی مگه چه ایرادی داره🤔

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
تنهایی به این نتیجه رسیدین؟😂

نه خواب بد هم دیدم😂😂😂

از کدوم بدا ؟ یه بدهایی هست ک خوبه ها😂😂😂😂

بد خوب به خواب من نیومد😂😂

خانواده‌ی شوهر،‌ آدم خوب کمه و اینکه مجردی مگه چه ایرادی داره🤔

وقتی زیاد مجرد بمونی ؛

کم کم احترامتو پیش خانوادت از دست میدی.

برای همشون عادی میشی و بودن و نبودنت دیگه مهم نیست.

هیشکی روت حساب نمیکنه.

والدین یه روزی میمیرن، خواهر وبرادرا ازدواج میکنن و ادم تنها میشه.

دوستان میرن پی عشق و حال خودشون و همیشه پیش ادم نیستن.

تو تلاش میکنی ولی هیچ هدف اشتراکی تو زندگیت نداری و هیشکیو نداری بهت انگیزه بده.

همیشه ادمای گرگ صفت منتظر طعمه هایی مثل تو هستن.

و .....

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

وقتی زیاد مجرد بمونی ؛ کم کم احترامتو پیش خانوادت از دست میدی. برای همشون عادی میشی و بدون و نبودن ...

همه‌ی متاهلا از زندگیشون راضی نیستن، ضمن اینکه واقعا کمتر کسی به دلم میشینه، حس میکنم ازدواج محدودیت و اسارته

همه‌ی متاهلا از زندگیشون راضی نیستن، ضمن اینکه واقعا کمتر کسی به دلم میشینه، حس میکنم ازدواج محدودیت ...

اره درسته، زندگی کلا همینه، اما هیچ چیز خوب یا صدرصدی وجود نداره.

هیچ ادمی پیدا نمیشه نمرش ۲۰ باشه .

تو اگر فکر میکنی ازدواج اسارته باید با مشاوره ازدواج یا روانشناس صحبت کنی ، چون ریشه تو روان خود ادم داره و اونا متوجهت مبکنن مشکلت چیه و چرا این فکر اشتباهه‌ 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...