2821
2789
عنوان

دعوای شدید😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 31 پست

با این پرونده ای ک برای خودش درست کرده راحت درخواست طلاق بدی هم مهریه اتو میده هم باید طلاقت بده دیگ

ولی عجیبه ک چقد خونسردی😐💔

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شکایت کن لااقل تکرارنکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آروم که شدی بعد تصمیم بگیر ، تو حرفاتون خودتون هم دو دل هستید برای ادامه یا جدایی ! کار به همسرت و اتفاقی که قرار بیفته ندارم چون در نهایت تصمیم با خودتون اما حتما حتما حتماااا ترس اون بچه رو جدی بگیر که خدا نکرده مشکلی پیش نیاد

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فقط موندم چطوری اونایی راحت میان میگن طلاق بگیر! اصلا متوجه هستین چی میگین؟

اولا اومده نظر خواسته ک باوجود این دیوونه بازی هایی ک دراوورده میشه باهاش زندگی کرد یا ن؟شما خودت باشی زندگی میکنی با همچین مرد دیوونه ای ک تعادل روانی نداره؟:/

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
چطور؟

ببین عزیزم توی همه زندگی‌ها الان با شرایط اقتصادی امروزه مشکلات عجیب و غریب پیدا شده همه ها. و هرکس میگه من خیلی ریلکسم زیاد جدی نگیر،با توجه به توان اون شخص این ناهنجاری‌ها فرق می‌کنه.

طلاق راه هست اما نه راه اول،هنوز تقی به توقی نشده میان میگن طلاق،بدون فکر! اول راههای نرفته رو برین اگه جواب نداد راه اخر میشه طلاق،نه تا درد دل کسی رو گوش کردیم سریع حکم بدیم ،اصلا مگه به این راحتیه؟

به طلاق و شکایت برسونم  اگر به غلط کردن و تعهد افتاد شاید برگردم

وقتی به اون مرحله رسید حق طلاق بگیر

خونه ای پولی چیزی داره ازش بگیر بعد برگرد

اینایی هم که میان بهت میگن وای نه طلاق نگیر شکایت نکن سرشون بالا نیست

فک میکنی اینا که سر زن و بچه شون رو میبرن چجوری هستند؟ رو پیشونی شون نوشته؟ گلم نمیخوام بترسونمت ولی این وحشی بازیا عاقبت خوبی نداره

اولا اومده نظر خواسته ک باوجود این دیوونه بازی هایی ک دراوورده میشه باهاش زندگی کرد یا ن؟شما خودت با ...

من منظورم این نیست که بی خیال باشه،میگم چرا راحت این طلاق رو میارین ؟طلاق رو بزارین راه اخر،شما تعهد دادین بهم به همین راحتی طلاق؟