2777
2789
عنوان

دعوای شدید😱😱

767 بازدید | 31 پست

باتجربه ها   حتما نظر بدید   همسرم به خاطر گریه بچه که فکر کرد تقصیر من بوده  با من دعوا و یکدفعه با چوب افتاد به جون وسایل خونه و شکستشون  و بچه ۱۱ ماهه م تو بغش گناهی ترسیده و ضعف کرده بود بعدشم تو اتاق پتو و ...گلوی منم گرفت خفه م کنه دیگه ولم کرد  رو اتیش زده بود    زنگ زدم پلیس اومد همه رو صورت جلسه کرد و رفتم پزشکی قانونی برای کبودی پا و کبودی گلوم    حالا برم شکایت کنم ؟ رسیدگی میکنن برای جهاز و کبودی هام    و اینکه بعدا با وجود شکایت میشه زندگی کرد ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعیه😕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

والله چی بگیم باید با مشاوره صحبت کنی پای  زندگی مشترک و جون خودت در میونه نمیتونیم قطعی بگیم برو شکایت کن یا ای دفعه گذشت کن

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من* واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید