2777
2789
بسه ذیگ واقعا همش دارین توهین میکنین و قضاوت  من تاپیک دیشبمو سریع قفل کردم چون اصلا راهکاری د ...

بیرحم# نباشیم#  

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو‌اون تاپیک بودم. گفتم چرا تا  چندروز پیش ازنظرت خیلی  خوشگل بود .یهویی اینقدر زشت شد ...

تاپیک زده یکی بگه دعوا سر چی بود بگه همسرم اینجام باز عکس بزاره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بیل زدم شوهر زشتت در اومد😂

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
من هیجوقت نگفتم خوشگله گفتم بقیه میگن …. بیخیال واقعا 

بابا خودم نمیدونی چی میخوای و چی میگی😅

حالا فهمیدی دلیلشو که چرا هی میگن دنبال پربازدید شدنی؟؟؟؟؟

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
تاپیک زده یکی بگه دعوا سر چی بود بگه همسرم اینجام باز عکس بزاره

دیگ بمیرمم عکس نمبزارم دردی از دردم دوا‌ نشد جز کلی توهین شنیدن 

من راهکار خاستم ن اینکه باز بگین عکس عکس 

گیرم استارتر بی ادب و اعصاب خورد کن 

شما که همه دم از فرهنگ و ادب می زنید چرا دهن به دهن می شید و مسخره بازی در میارید

خیلی زشته ۴ تا آدم عاقل هم نمی تونند با هم تبادل نظر کنند 

از صبح ده دفعه طرف خواسته عکس بزاره  من ببینم که مشکل چیه 

هزار نفر اومدن وسط یا فحش دادن یا توهین کردن به استارتر 

اصلا استارتر به قول خودتون مشکل دار و دنبال ملی توجه 

بقیه دنبال چی هستید تو تاپیک خانم مشکل دار پس؟؟؟

دنیا اونقدرها جدی نیست   
اسی امتحاناتتون تموم شده مگه؟؟؟  برو عزیزم برو درساتو بخون  مردم رو سر کار نزار

🤣 تموم شده فک کنم 

خدایی ی ادم چقدرمیتونه دهن بین باشه ک با ی تاپیک بره درخواست طلاق بده

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

احتمالا به دوستان چیزی میدن  هربار من در مورد مشکلاتم تاپیک زدم راهنمایی بخام همه گفتن میخای پ ...

من یادمه هم عکس تو رو دیدم هم همسرت.قیافش اصلا زشت نبود.حالا نمیدونم بینتون چخبره.ولی شاید فک میکنی ازش سرتری.برای همین میگی زشته و فلان

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
دیگ بمیرمم عکس نمبزارم دردی از دردم دوا‌ نشد جز کلی توهین شنیدن  من راهکار خاستم ن اینکه باز ب ... : /discussion/topic/11359392/%d8%a7%da%af%d9%87-%d8%a8%db%8c%d9%84-%d8%b2%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%ba%da%86%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%aa%d9%88-%d8%a8%db%8c%d9%84-%d8%a8%d8%b2%d9%86?postId=296671128

عکس درخواست طلاقتوبذارتاحرفاتوباورکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بابا خودم نمیدونی چی میخوای و چی میگی😅 حالا فهمیدی دلیلشو که چرا هی میگن دنبال پربازدید شدنی؟؟؟؟؟

یبار میگه خیانت کاره شوهرم یبار میگه هنوز نامزد قبلیمو دوست دارم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›