2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطابت اگه منم خدارو هزار مرتبه شکر همسرم‌ علاوه بر سیرت خوب صورت خوبم داره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
واقعا باور کردید؟؟؟ اینجا کسی بگه شوهرت زشته  طرف بره طلاق بگیره ؟!! ایستگاه کرده

دقیییییقا 

دیده حرفای مزخزفش باعث نشد پربازدید شه اینم زده که مردم کنجکاو شن نگاه کنن تاپیک قبلیو

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
هدف این خانم فقط پربازدیدیه عزیزم

چیزی هم نمیدن برا پربازدیدی اخه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
حتما خودش خیلی خوشگله

خوشگل هم باشه مگه خواستگاره که بخواد ردش کنه؟

پس از اول چشماش کجا بود که ندید طرف زشته؟

طرف میره شوهرشو رو تخت با یکی میبینه میره دادگاه بهش میگن برو زندگی کن اونوقت این میخواد بره به قاضی بگه علت طلاقم زشتی طرفه؟ همین الان میگن بفرما طلاقت بدیم

هر چند من باور نمیکنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا ینی شوهرم از من بهتره ینی منو باید طلاق بده!؟

سفید بور موها جوگندمی قد بلد چارشونه چشماش عسلی 

دیشب پسرم گف مامان موهای بابا چ خوشگله،گفتم بابات کلا خوشگله اگر دختر بود از عمه‌هات زودتر شوهر میکرد😂😂

دقیییییقا  دیده حرفای مزخزفش باعث نشد پربازدید شه اینم زده که مردم کنجکاو شن نگاه کنن تاپیک قب ...

بسه ذیگ واقعا همش دارین توهین میکنین و قضاوت 

من تاپیک دیشبمو سریع قفل کردم چون اصلا راهکاری داده نشد فقط توهین شنیدم 

من دنبال پر بازدیدی هستم؟چقد بیرحمین

چیزی هم نمیدن برا پربازدیدی اخه

نمیدن ولی بعضیا عقده دارن تاپیک بره پربازدید نمیدونم چه حسی بهشون میده که حاضرن کلب دروغ سر هم کنن

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))

شما نیا

فکر کنم از زشتی همسر خود لذت میبری 😁😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan