2789

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑

https://vurl.com/Qvnrq

سایتش خارجی بی نهایت شلوغه واردشین از همه دنیا ریختن توش 😐😐VISITE SITE (دیدن از سایت)رو بزنین

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدک نبوذ با این پلاتنیومه میرفتم این سری اخر خیلی برگشت داشتم اونم مرحله شارژ😏

دیگه امروز رفتم الکساندراکاندلا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دکتر گفت دستات و بدنت موهاش ضعیفه لیزر کنی بدتر میشه منم بعضی جاهارو لیزر کردم فقط

چ دکتر منصفی،اپراتور بیشور این همه وقت هی گف شونه هات هم بزن،و...انقد زیاد شده موهاش😓

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خواهر منم دقیقا شونه هاشو کم پشت بود لیزر کرد زیاد شد, ادامه بدید دوباره کم نمیشن؟

نه،این یکی گفت هی چن جلسه با ژیلت بزن بلکم ضخیم ش بعد لیزر بزنیم