2777
2789
عنوان

بیبی چک

1605 بازدید | 15 پست

من اقدامم ماه اول بود

باید ۳۰ ام یا ۳۱ ام پریود‌ بشم

امروز صبح  ببخشید ادرار گذاشتم کنار عصر رفتم دو تا بیبی چک گرفتم از دو مارک مختلف یکیش ویوور یکیش مدیکور 

مدیکور بعد دو‌سه ساعت ی حاله کم رنگ انداخت

فک  کنم زود زدم؟ یا اصن حامله نیستم کلا؟کلا‌چون‌ ماه اول بود ی کم ذوق داشتم فک کنم حامله نیستم تنبلی هم دارم ماه های دیگ اصن برام مهم نیس این موضوع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اگ برات مهم نیست این موضوع چرا تایپیکشو زدی     عزیزم عجله نکن خدا بهت میده صبر کن ...

نه نمیگم مهم نیس ماه اول ی جور دیگ ذوق داره ادم

اگر مدام کسی بیبی چک منفی ببینه به نظرم زده میشه و دیگه نمیره با ذوق بیبی چک بزنه

انشالله عزیزم خدا کنه ی بچه سالم بهم بده

نه نمیگم مهم نیس ماه اول ی جور دیگ ذوق داره ادم اگر مدام کسی بیبی چک منفی ببینه به نظرم زده میشه و ...

ناراحت نباش خدا ب وقتش میده فقط ازش بخاه وقتی ک میده ازت نگیره خیلی سخته  

لایک نکن خیرشو ببینی

ادرار تا یکساعت وقت داره 

مدیکور هم مثبت کاذب زیاد داره 

صبر کن از وقت پریودت بگذره ، رژان بزن

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
ممکنه باردار باشی و زود زدی بزار اول تیر بزن ، بعد اینکه ادرار تا عصر گذاشتی کنار هم فکر کنم اصولی ن ...

ممنون عزیزم اگر از موعد پریودم بگذره و نشم باز بیبی چک میزنم یا آزمایش میدم