2777
2789

وی وی تلشیدم

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب تا منو سکته ندید دست بردار نیستید

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

ی بار نزدیک ۷ _ ۸ سالم بود حاضرم قسم بخورم که راست میگم 

بعد ما داشتیم از خونه مادربزرگم میرفتیم باغ قرار بود همه بخابن شب اونجا بعد تو راه من داشتم بیرون و نگا میکردم 

یه ماشین بغلمون بود همین ک سرمو اوردم بالا دیدم یکی موهاش ریخته تو صورتش بعد اصن صورتش و نمیتونم بگم ب صورت وحشتناککککک بعد داشت منو میدید پشت فرمونم بود کامل ب سمتم برگشته بود  نمیدونم ماشی چجوری داشت میرفت من چشام چند بار بستم سرمو انداختم پایین باز کردم نگا کردم دیدم هیچکس جاش نییی بعددد انقد جیغ و اینا زدم ک بابام حواسش پرت شد تصادفم کردیم بعد همون ماشینه ی مرد بود فقط که وایساد به هوا ماشین ما تنها اونم :) 

منم تا چند وقت اثرش روم بود... 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
ی بار نزدیک ۷ _ ۸ سالم بود حاضرم قسم بخورم که راست میگم  بعد ما داشتیم از خونه مادربزرگم میرفت ...

بعددد اینک میگم هیچکس نبود اینک کسی کلا تو ماشین انگا نبود اونموقع بعد هی من میگفتم مامانمم گفت اون ماشین ۵ دیقه بعد اینک ما تصادف کردیم رسیده بوده 

ولی دقیقا رنگ و مدلش همون بود :) 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
ی بار نزدیک ۷ _ ۸ سالم بود حاضرم قسم بخورم که راست میگم  بعد ما داشتیم از خونه مادربزرگم میرفت ...

طرف باباقلی بوده که 😐😂

اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a 
طرف باباقلی بوده که 😐😂

نمیدونم فقط هنوزه که هنوزه بهش فک میکنم اصن نمیتونم تنها ی جا باشم 

خودمم میگم

یه شب تو خونه با دختر آبجیم تنها بودم دخترش 3 سالشه

بعد یهو زنگ درو زدن ساعت 9 بود، من رفتم آیفونو دیدم هیچکس دم در نبود  فکر کردم بچه ان زنگ میزنن فرار میکنن 

خلاصه نشستم با خواهرزادم بازی کردم تا اینکه دوباره زنگو زدن 

بازم رفتم دم آیفون کسی نبود ایندفعه رفتم دم در تا اگه مثلا بچه هه داشت فرار میکرد مچشو بگیرم

وقتی رفتم دم در درو که باز کردم یهو جلو چشمم یه چراغ برق که معمولا میزارن تو کوچه ها ترکید منم از بس ترسیده بودم کوچه رو گذاشتم سرم

همسایه ها ریختن بیرونو شلوغ شده بود منم رفتم خونه درو بستم یهو از پشتم دختر آبجیم گفت آقاهه که اومده بود دم در کی بود

منم که شاشیده بودم به خودم که این آقاهه کی بوده 

بعد اخرش که رفتیم دوربینارو تو محله چک کنیم ببینیم چرا چراع ترکیده از زمانی که زنگ خونم خورد به بعدش رو دوربین هیچی ضبط نکرده بود ینی خود به خود زنگ در فشار داده شده بود

نمیدونم فقط هنوزه که هنوزه بهش فک میکنم اصن نمیتونم تنها ی جا باشم 

من بودم دیگه کلا سوار ماشین نمیشدم😂