2789
عنوان

کراتین مو

172 بازدید | 17 پست

دوستان ۳_۴ ماهه موهامو کراتین کردم همیشه بعد حمام سشوار میکنم به نظرتون اگه سشوار نکنم خاصیت کراتین موهام بیشتر نمیمونه؟اخه همیشه سشوار کردن هم ریزش مو میاره از طرفیم شنیدم وقتی مو کراتین میشه بعد حمام باید سشوار شه موندم چیکار کنم!ممنون میشم اگه میتونین راهنماییم کنین

آب بمونه تو‌ موهات کراتین از بین میره

منم سه چار ماهه انجام دادم کلی هم رشد کرده اومده پایین

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید سشوار کنی وگرنه موهات داغون میشه من کراتین کردم ریزش گرفتم شما ریزش نداری؟؟ 

اگه دو هفته ای یبار شامپو سولفات دار بزنی حل میشه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
باید سشوار کنی وگرنه موهات داغون میشه من کراتین کردم ریزش گرفتم شما ریزش نداری؟؟ 

چرا منم ریزش گرفتم تازه من هم کراتین کردم هم پروتئین تراپی بازم ریزش گرفتم

میزنم بخدا اما تاثیرنداره

عجیبه.محصولات خوب استفاده میکنی؟ مواد کراتینت اصل بودن؟

نمیدونم والا آرایشگر خیلی خوب بوده اما من برام عجیبه شما راضی ازهرکی میپرسم همه ناراضی هستن به خاطر ...

منو و اطرافیام که راضی هستیم نمیدونم دیکع