2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشاالله اگر موندنی هسن برگردن بهتون ارامش پیداکنین❤

فداتشم نه بابا دگ‌نمیاد...منو نخاست من اضافی بودم تو زندگیش.. 

بیشتر واسه خودم ناراحتم...خودم احساس حماقت و بی ارزشی می کنم..

منم افسردم...واسه من دگ بر نمیگرده....میدونی حتی فرصت نشد خدافزی کنم ازش....

علیرضای منم همه حرفاشو زد اما خدافظی نکرد ازم🥲

ما خودمون دوتا مشکلی نداشتیم مادرش نذاشت و بخاطر اینکه مادرش خودشو ب غش و ضعف و بدحالی میزدرفت😭

انشاالله تاوان پس بده مادرش🙂

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
علیرضای منم همه حرفاشو زد اما خدافظی نکرد ازم🥲 ما خودمون دوتا مشکلی نداشتیم مادرش نذاشت و بخاطر ای ...

بی حدافزی سخته‌‌‌‌...حسرت یک دل سیر بغل و خدافزی تو دلم موند...

بی حدافزی سخته‌‌‌‌...حسرت یک دل سیر بغل و خدافزی تو دلم موند...

فقط خدا از مادرش نگذرا

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
اگه بدونی من چه بلاهایی سرم اومده، ازم میپرسی چطوری زنده ای، تو هم تحمل کن بالاخره این روزا هم میگذر ...

متولد ۶۶ هستی؟؟مجردی؟؟

چیشدهه اگ‌خاستی درد دل کن‌سبک شی

متولد ۶۶ هستی؟؟مجردی؟؟ چیشدهه اگ‌خاستی درد دل کن‌سبک شی

متولد 66، 23سالگی ازدواج کردم سال 90 مامان دسته گلم کرونا گرفت مرد دقیقا همون زمان شوهرم خیانت جنسی کرد بعد از 9 سال زندگی و هنوز سر سال مامانم نشده بود طلاق گرفتم با یه بچه 8 ساله که بچه رو هم با خودش برد و پارسال دوباره نامزد کردم

دوران غمو بگذرونیدو توش نمونید...آهنگ غمگین بزارین و یه مدت کلی گریه کنید و خودتونو خالی کنید و وقتی احساس کردی که دیگه اشکی نداری که بریزی فراموش کن  پاشو و محکم بایست و دوباره زندگی کن