2777
2789
عنوان

فکرای عجیب و وحشتناک (افکار منفی)

4917 بازدید | 90 پست

نمیدونن این فکرا از کجا اومد اما چندین سال درگیرشم مشاوره و روانپزشکم رفتم جواب نگرفتم ک هیج بدترم شدم چون به شدت بها دادم به فکرام !من داعم با ذهنم گفتگو میکنم اون دستور میده و من اجرا میکنم مثلا میگ امروز چون فکر منفی کردی از خواب بیدار شدی پس نباید جایی بری !سفارشی بدی !خرید کنی ..حتی آشپزی خونه تمیز کردن هر چیزییییی!

منم بخاطر این فکرا همه کارام به تاخیر میوفته و هیچ کاری انجام نمیدم !بیشتر ترس از دست دادن دارم میترسم اهمیت ندم ب فکرام خدایی نکرده کسی از دست بدم 

کلماتی ک مربوط ب مرگ میشه آزارم میده امروز تو کوچمون یکی فوت شده بود آمبولانس اومد و من حالم  خیلی بد شد !چون ذهنم میگفت هیچ کاری نکن چون امروز یکی از دنیا رفته  و تو دیدی! بابابزرگم دو سال از دنیا رفته حدود ۹۵ سالش بود هر وقت بهش فکر میکنم باید همه کارام کنسل کنم یا چیزی میخریم ک شبیه ب واسه مامان بزرگم هست میگم واس نکنه کسی چیزیش بشه پس ببریم پس بدیم !انقد گرون میخرم میگم‌ خب پسش نمیدم اما عذاب ک میکشم !دیگ خسته شدم همه چی برام منفیه اعداد آدما ‌‌‌‌‌......😭😭😭😭😭😭

اگر کسی اینجوری بوده خوب شده لطفا راهنمایی کنید 

فقط میتونم بگم هر چی مغزت میگه دروغه 

برعکسش رو انجام بده

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کسی تو گوشت حرف میزنه و صدایی میشنوی؟یا فقط تو ذهنت

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

تنها کسی که می‌تونه بهت کمک کنه خودتی 

بیا یه کاری کن هر وقت همچین فکری کردی برای باطل کردنش یه آیه الکرسی بخون و سه تا توحید

هیچ اتفاق بدی نمیفته 

باورش کن 

و تکرارش کن

ولی باید به خودت کمک کنی 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

بازم برو عزیزم. ده تا روانپزشک و روانشناس عوض کن تا از یکی نتیجه بگیری. مثل دکتر عمومیه ممکنه پنجاه‌تا بریم در طول زندگیمون تا یکی خوب باشه واقعا و کاربلد. پیش روانشناسی برو که تخصصش وسواس فکریه و تو این حیطه خیلی کار میکنه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بیشتر از مغزت کار میکشی تا دست پات بخاطر همین کم میاری 

خودتو بزن ب بی‌خیالی اینقدر بدنت کار بکش ک وقت نداشته باشی با مغزت یکی ب دو کنی  

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
فقط میتونم بگم هر چی مغزت میگه دروغه  برعکسش رو انجام بده

میخوام اما نمیتونم چند روز پارچه خریدیم واسه لاف تشک چون خودم وسواس دارم نمیتونم انتخاب کنم گفتم مامانم بخره حالا خریده کلی زحمت کشیده دوخته چند روزه درگیر کارای منه !اون روز گفت پارچه ها شبیه پارچه های مامان بزرگت! مامان بزرگم زندست خداروشکر اما چون بابابزرگم از دنیا رفته میگم چرا اونجوری گفت وای اگ مامان بزرگمم از دنیا بره چی !دارم دیوونه میشم 

۱ میلیون و نیم شده پارچه ها روم نمیشه بگم اینارو نمیخوام بریم یکی دیگ بخریم راضی ام پولشو از پس انداز خودم بدم 

دارم دیوونه میشم همه فکرم الان شده اینا

یعنی کسی تو گوشت حرف میزنه و صدایی میشنوی؟یا فقط تو ذهنت

ن تو ذهنمه !همش میگه اینکارو کن اینکارو کن وگرنه اتفاق بدی میوفته 

مثلا اعداد میگ عدد ۱ و ۲ و ۳ و۴ و ۶و ۸و ....نحسن اگ اینارو دیدی کاری انجام دادی اتفاق بدی منتظرته