2777
2789
عنوان

مشاوره بدین

33 بازدید | 6 پست

سلام .پدر شوهرم جلوی جمع دیدم مادرشوهر مو شکایت می‌کنه .مثلا ‌‌نکن این کارو اگه این کارو کنی من نیستم .برای چی نون درست میکنی بعد نیای بگی دستام درد می‌کنه ‌‌. خلاصه الان شوهرمم گاهی اینجوری ه . مثلا من وام با همسایه های مامانم ثبت نام کردم ماهی دویست تومن برای دو تومن .تاالان فهمید جلوی مامان و بابام چرا ثبت نام کردی تو نمیتونی تو اصلا نمی‌فهمی داری چکار می‌کنی . چکار کنم اینجوری نباشه چه رفتاری داشته باشم  

هیچی ....مردا اکثرا خلق شون کپی پدرشونه نمیشه کاری کرد بالاخره درکنارش بزرگ شدن مال من کپی برابر اصل ...

راست میگی دارم خودمو آروم میکنم من باید خودمو تغییر بدم همونجا با مهربونی جواب بدم . خیلی دارم انرژی میزارم برای خوب بودن دربرابر رفتار بی احساس همسرم ‌‌یک جاهایی کم میارم حتی حوصله یک رژ زدنم ندارم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راست میگی دارم خودمو آروم میکنم من باید خودمو تغییر بدم همونجا با مهربونی جواب بدم . خیلی دارم انرژی ...

اگه از پس قسطاش برمیای کار خودت و بکن مردا همیشه تو صحنه حاضرن برای غر زدن ولشون کنی هیچ حرکتی نمیکنن که مبادا کم بیارن 

اگه از پس قسطاش برمیای کار خودت و بکن مردا همیشه تو صحنه حاضرن برای غر زدن ولشون کنی هیچ حرکتی نمیکن ...

ها بخدا هر بار گفت نه ولی همون وام بدون سود قسط یک کارش و داد و کارشو راه انداخت . حالا منم نمی‌خواستم بگم یهو با مامانم حرف زدیم فهمید . منم بخدا هیچ طلایی ندارم همه طلاهامو سر خونه دادم میگم حداقل بااین کار یک تکه بخرم بااینکه قرضی رو بده 

اره قربونت سرو ته یه کرباسن مال منم همینجوره دیگه 

واااای اعصابم خورد میشه جلو خانواده م اینجوری حرف میزنه . امروز رفتم مشاوره . الان میبینم من فقط حرف زدم از بس دلم پر بود