2777
2789
عنوان

بیاین دلم گرفته

93 بازدید | 13 پست

دوستان من امروز 13 پریودیمه رفتم سونو فولیکول 14 داشتم دکتر گفت خوبه فقط سایزش کمه واسم آمپول نوشته بود یه آمپول آزادسازی واسه سه روز بعد هم نوشته اما شوهرم نزاشت بزنم😭😭باید امشبم میزدم

من دلم گرفته دلم میخاد زود مامان بشم خیلی چشمممم انتظار بودم اما نشد😭😭

آخه قبلش به خدا و امام زمان حضرت ابلفضل سپرده بودم گفتم این ماه باردار نشم باهاشون قهر میکنم🥺🥺🥺نمیدونم چیکار کنم

به نظرتون یعنی میشه معجزه بشه یه بارداری سالم با بچه سالم و صالح داشته باشم 

شما راهی راهکاری چیزی ندارین🥺

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
بابا بچه دار هم میشی قول میدم بهت  استرس وارد نکن که بلای جونه

میدونم به خدا اما چه جوری🥺🥺🥺خیلییییییییییی بغض دارم 

بچه ک میبینم گریم میگیره

امشب چون شوهرم نزاشت آمپول بزنم خیلی گریه کردم 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونم به خدا اما چه جوری🥺🥺🥺خیلییییییییییی بغض دارم  بچه ک میبینم گریم میگیره امشب چون شوه ...

عزیزم هورمونات هم که ریخته بهم یکم از لحاظ روحی خوب نیستی 

بابا یکی از فامیلامون بود بچه گیرش نمیومد دیگه راضی به طلاق شده بود یا بچه هاش سریع میمردن 

بعد فهمید مشکل از تیروئیدشه قرصاشو منظم خورد یه پسر سالم که الان کلاس اوله خدا بهش داد. باز حامله شد یه پسر دیگه آورد این دفه حواسش نبود حامله شده بود نمیشد دیگه بچه رو سقط کنه یه پسر دیگه گیرش اومد الان سه تا پسر داره😂😂 کار خدا رو میبنی بهش شک نکن فقط توکل کن بهش

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

عزیزم هورمونات هم که ریخته بهم یکم از لحاظ روحی خوب نیستی  بابا یکی از فامیلامون بود بچه گیرش ...

واااااااااای عززززیییزززممممم انشاالله برای هم بمونند و عاقبت به خیر بشن 

مرسی از انرژی مثبتت برام دعا کن خستم از همه چیز 

واااااااااای عززززیییزززممممم انشاالله برای هم بمونند و عاقبت به خیر بشن  مرسی از انرژی مثبتت ...

قربونت عزیزم

قوی باش انقد همه چیزو سخت نگیر برو یه آزمایش هم‌ بده چکاب کن اگه مثل فامیل مایی برو پیش دکترت 

توکل کن به خدا 

قربونت عزیزم قوی باش انقد همه چیزو سخت نگیر برو یه آزمایش هم‌ بده چکاب کن اگه مثل فامیل مایی برو پی ...

عزززززیززززم من اول بار چکاپ دادم سونو هم رفتم یه کوچولو تنبلی دارم الان دوباره‌ یه آزمایش خون به دکتر گفتم واسم بنویسه عفونت اینام نداشتم🥲🥲🥲

عزززززیززززم من اول بار چکاپ دادم سونو هم رفتم یه کوچولو تنبلی دارم الان دوباره‌ یه آزمایش خون به دک ...

وای مورد اینطوری هم داشتیم طرف تنبلی تخمدان داشت دو ماه طول می‌کشید پریود شه خانوادش هم ترسش میدادن بچه دار نمیشی ازدواج کنی بدبخت میشی  ازدواج کرد این دفه با ی درد  شدید رفت دکتر ببینه  کیست نداره بعد عکسو نشون دکتر داد گفت خانم شما بارداری  

نمیدونی چقدر پیش مامانش اینا پز میداد 

اینو بگم فقط فقط خواست خدا 

انگار امشب خدا منو سر راه شما قرار داده امید بدم بهتون ببین چقدر خدا میخوادت

وای مورد اینطوری هم داشتیم طرف تنبلی تخمدان داشت دو ماه طول می‌کشید پریود شه خانوادش هم ترسش میدادن ...

وااااای عزززززیززززم 🤭🥲🥲چه قد خوب 

باورت میشه دیشب داشتم از دکتر گریه کنان میومدم ک شوهرمم نزاشته بود آمپول بزنم بعد پسر بچه رو دیدم بانمک بود وخوشگل فقط داشت بهم زل میزد و نگام می‌کرد اون موقع انقد بغض کردم ک نگو 

اینام فهمیدن من عاشق بچم و دلم میخاد

فدای دلداری هات مهربونم خیلی لطف کردی تروخدا برام خیلییییییییییی دعا کن 

وااااای عزززززیززززم 🤭🥲🥲چه قد خوب  باورت میشه دیشب داشتم از دکتر گریه کنان میومدم ک شوهرمم ...

درکت میکنم سخته واقعا دیدن بچه وقتی ارزوته بچه دار شی شما فقط یکم نگرانی و گرنه کی گفته بچه دار نمیشی 

این دو تا مورد رو تو فامیلامون داشتیم که تعریف کردم اینا خیلی وضعشون وخیم بود و حامله شدن خیلیا آرزوی داشتن شرایط شما واسه بارداری میکنن شما که چیزیت نیست سالمی انقد ناامید نباش خدا خودش حواسش هست به بندش شما قوی باش چیزای گرم بخور بقیشو بده دست خدا 

درکت میکنم سخته واقعا دیدن بچه وقتی ارزوته بچه دار شی شما فقط یکم نگرانی و گرنه کی گفته بچه دار نمیش ...

فداتشم مهربون میشه آیدی تلگرام یا ایتا میدی 🥲🥲🥲ک باهات دردودل کنم🥲

فداتشم مهربون میشه آیدی تلگرام یا ایتا میدی 🥲🥲🥲ک باهات دردودل کنم🥲

قربونت عزیزم 

بخدا گوشیم جا نداشت نصب نکردم 

همینجا میخوایید درخواست بدید صحبت کنیم

قربونت عزیزم  بخدا گوشیم جا نداشت نصب نکردم  همینجا میخوایید درخواست بدید صحبت کنیم

باشههه عزززززیززززم 💗اخه ها کم میومدم اینجا برای همین گفتم