عشقم از همه جا بلاکم کرده حتی تو لیست مسدود شدگان قرار داده منو تا نتونم زنگ بزنم بهش . خیلی شک وارد شد بهم. بعد دیدم تو گروه شهرمون با دوستم خیلی گرم گرفتن با همو چت میکنن و اوکی شدن. نمیدونم چیکار کنم از صبحه بی اختیار اشکم میریزه هیچ درسی نتونستم بخونم. اخه عشقم ، دوستم،کنکورم به کدومشون گله کنم.چیکار کنم بنظرتون؟
واسه همین میگن تو دوران کنکور وارد این رابطه ها نشین
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......