2777
2789
عنوان

بیاین دلم گرفته

84 بازدید | 14 پست

دوستان من امروز 13 پریودیمه  رفتم سونو فولیکول 14 داشتم دکتر گفت خوبه فقط سایزش کمه واسم آمپول نوشته بود یه آمپول آزادسازی واسه سه روز بعد هم نوشته اما شوهرم نزاشت بزنم😭😭باید امشبم میزدم

من دلم گرفته دلم میخاد زود مامان بشم خیلی چشمممم انتظار بودم اما نشد😭😭

آخه قبلش به خدا و امام زمان حضرت ابلفضل سپرده بودم گفتم این ماه باردار نشم باهاشون قهر میکنم🥺🥺🥺نمیدونم چیکار کنم

به نظرتون یعنی میشه معجزه بشه یه بارداری سالم با بچه سالم و صالح داشته باشم 

شما راهی راهکاری چیزی ندارین🥺

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

عزیزم منم مثل شما بودم کلی تحقیق کردم اول رحمم خوب گرم کردم به خودم میرسیدم بعد یه دعایی هست برای سوره حضرت مریم با وضو مینویسی میندازی گردنت تا موقع زایمان تو نت بزنی میاره معجزسگ

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم مثل شما بودم کلی تحقیق کردم اول رحمم خوب گرم کردم به خودم میرسیدم بعد یه دعایی هست برای سو ...

چه طوری رحمت و گرم کردی 😢

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
منم دلم می‌خواد مامان بشم 🥲

درکت میکنم انتظار سخته

امروز از دکتر اومدم داشتم گریه میکردم یه پسر بچه کوچیک ودیدم داشت نگام می‌کرد انقد بغض کردم ک نگوووو

سیهدونه با خرما خیلی خوردم شب با روغن زیتون چرب میکردم دل کمرو تا سه ماه چیزای سردی حذف کردم خودبه خ ...

قرص و آمپول اينا استفاده نکردی 

اصلاااااا چون عوارض داره بدترمیشی دوست من کلی امپول زده الان تنبلی گرفته سعی کن تا سه ماه خوشحال امیدوار باشی اون دعا هم معجزه هست بنظرم چون اون نبود من شاید باردارنمیشدم تازه زایمانم کمکم کرد

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست
درکت میکنم انتظار سخته امروز از دکتر اومدم داشتم گریه میکردم یه پسر بچه کوچیک ودیدم داشت نگام می‌کر ...

از وقتی فهمیدم جاریم باردار شده حالم خرابه   هرچی تو زندگیش داره راحت بدست میاره من چی این همه سختی دارم میکشم غصه ی بچه هم باید بخورم 😭

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
از وقتی فهمیدم جاریم باردار شده حالم خرابه   هرچی تو زندگیش داره راحت بدست میاره من چی این ...

الهی عززززیییزززممممم 😭😭😭میدونم چی میگی 

همینو بگوووووووووو چرا بعضیا همه چیشون رو به راحتی بدست میارن🥺🥺😢بااینکه مثل ما شکرگزار نیستن 

الهی عززززیییزززممممم 😭😭😭میدونم چی میگی  همینو بگوووووووووو چرا بعضیا همه چیشون رو به راحتی ...

🥲🥲🥲😭😭😭به نظرم پول بدست میاد خونه ماشین با تلاش بدست میاد اما سلامتی و بچه نههههه 

باید بشینی دعا کنی و هی بزی دکتر تازهههه اخرشم نمیدونی چی میشه بچه دار مبشی نمیشی 🥺🥺🥲😭 

🥲🥲🥲😭😭😭به نظرم پول بدست میاد خونه ماشین با تلاش بدست میاد اما سلامتی و بچه نههههه  باید ب ...

🥲🥲🥲🥲ارررههه واقعا من امیدمو از دست دادم 🥲🥲من با بچه آروم میشم و حالم خوب میشه

🥲🥲🥲🥲ارررههه واقعا من امیدمو از دست دادم 🥲🥲من با بچه آروم میشم و حالم خوب میشه

منمممم 🥺 نمیدونم چم شده میرم بیرون بچه میبینم میگم خدایا چراااا من لایق مادری نیستم 🥲 مگه من چی کار کردم 😭

منمممم 🥺 نمیدونم چم شده میرم بیرون بچه میبینم میگم خدایا چراااا من لایق مادری نیستم 🥲 مگه من چی کا ...

🥲🥲🥲منم همینو میگم من خیلی امید به خودم میدادم ولی ایندفعه دیگه باختم مخصوصا حالا ک آمپولا رو نزدم😪😪دیدم همه جا اگه با اماما یا خدا بگی ک ديگه دوستت ندارم حاجتمو ندادی خدا میگه بیا حاجتتو میدم اما دوستم داشته باش یا بعضیا میگن به حضرت ابوالفضل چون حاجتمو ندادی ديگه  نوکریت و نمیکنم یا میرم آبروتا جلوی بقیه میبرم بازم خدا حاجت طرفو میده میگه ابوالفضل حاجتت و داد فقط آبرومو نبر

منم رسیدم به سیم آخر به خدا گفتم این ماه اگه باردار نشدم بات قهر میکنم همچنین با امام زمان و حضرت ابوالفضل وامام جوادو امام رضا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🥲🥲🥲منم همینو میگم من خیلی امید به خودم میدادم ولی ایندفعه دیگه باختم مخصوصا حالا ک آمپولا رو نزدم ...

عزیزممممم 😭😭😭😭😭 ان شاالله دامنت سبز میشه 😍😍🙏🙏🙏