2777
2789
عنوان

چاقیییییی چاقیییییی جیغغغغغ😭

255 بازدید | 37 پست

خب باز اومدم بگم از لاغری خسته شدم و ۷۰درصد کارایی که برای چاقی میکنن انجام دادم(مخمر آبجو شیرخشک دگزا و سیپرو گین آپ شیکوریدین راسیپ جنسینگ سویق و..)

و همچنان ازتون کمک میخام چیکار کنم چاق شم الان دوهفتس دارم روزی دوتا شیکوریدین و روزی چهار پیمانه شیرخشک نان۳ و روزی۱۲میل شربت راسیپ میخورم😐

تروخدا بازم کمک کنینننن

..

قد وزن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش فکر نکن

وا بده

فقط میتونم بهت قوت قلب بدم

چون خودمم ۲۰ کیلو کمبود وزن دارم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

شما که لاغر هستین خوب نمیخورین با دل و جون نمیخورین یا غذاهاتون سرد و بی کیفیته

بیا کنار خودم بشین همچنین برات سیب زمینی و پنیر مخصوص درست کنم برات ماکارانی درست کنم 

کلی غذا بخوریم

شما خوب نمیخوری

موقع غذا خوردن فیلم بذار ببینی

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
۱۵۳ ۳۹

من چی بگم 168وزن52کیلو

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

با پودر جنسینگ نتیجه نگرفتی؟😐

ن نگرفتم 

دوتا قوطی ازش خوردم یکیشو از همدان گرفتم اصل بود خیلی گشنم میکرد ولی اون دوران که اونو میخوردم خیلی حرص میخوردم روم تاثیر نداشت😐

یه قوطیشم اینترنتی سفارش دادم بردم نشون عطاری دادم گفت فیکه اصلا اشتهام نمیاورد واسم

..

ن نگرفتم  دوتا قوطی ازش خوردم یکیشو از همدان گرفتم اصل بود خیلی گشنم میکرد ولی اون دوران که او ...

فقط بهت میتونم بگم مکمل نخور داغون می‌کنه استخون ها رو

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂