2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکار کنم؟؟؟

312 بازدید | 21 پست

داشتیم میرفتیم جایی کلی اخم وتخم کرد منو اصلا آدم حساب نکردمنم خودم برگشتم برم خونه مامانم اینا چون دخترم اونجا بود برگشته بهم میگه گوسفند هوی با توام کجا!!!!اونجام خیلی شلوغ بود آبروم رفت 

😐😐😐😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبروی‌ تو نرفته آبروی شوهر بیشعورت رفته

آب شدم از خجالت منم محلش ندادم رفتم بعدم با ماشین اومد دنبالم اونقد عصبی بودم که سوار نشدم خودم با واحد رفتم خونه مامانم رسیدم دیدم جلوتر از من اونجاس😑😑

یعنی چی حتی اگ دعوا کرده باشین قهرم باشه نباید همچین حرفی بزنه

خودمم هنگ کردم خودشم میدونه اول خودش شروع کرد چشم دخترم درد میکرد گفتم از دکتر وقت بگیر ببریم معاینه کنه سرهمین دعوا درست کرد نمیدونم چشه هروقت میگم بچه رو ببر دکتر اینجوری میکنه این سری دیگه واقعا شورشو درآورد اصلا نفهمیدم اون مسیرو چه جوری رفتم

ببر حرم امام رضا باب الشفا دخیل ببندش شاید خوب شد از دست دکتراو روانپزشکو روانکاوم بدره

آره به خدا باید همین کارو بکنم اصلا اطرافمم نگاه نکردم از خجالت خیلی بد بود

معذرت میخوام ،مال بد بیخ ریش صاحبشه،چیکارش میتونی بکنی ،

به خدا بچه نداشتم این اداها رو درمی‌آورد یه لحظه هم تحملش نمیکردم ولی به خاطر بچم مجبورم تحمل کنم آخه شاغلم نیستم😭😭