2777
2789
عنوان

تاثیر اینستا

96 بازدید | 10 پست

اینستا رو زندگی های شما تاثیر مثبت داش یا منفی

زندگی های اون ادما باعث شد حسرت بخورین یا اینکه میگن اونا همه تظاهره و ادا دراودنه

متاسفانه یکی از دوستام اونقد خودشو درگیر کرد اونقد پیگیر بود و مقایسه کرد و تحت تاثیر قرار گرف حسرت خورد ک دچار افسرگی شد و طاقت نیاورد و خودکشی کرد

دیروز نصبرکردم ... به بچه ۴ساله فامیل مون غبطه خوردم همون دیروز خخخخخ

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز نصبرکردم ... به بچه ۴ساله فامیل مون غبطه خوردم همون دیروز خخخخخ

منم خودم ۵ ساله ک دارم اما اصلا دوستمو درک نکردم ک چرا ب محتویات و ادما داخلش اونقد واکنش نشون داد واقعا حسرت چی اونا رو میخورد زندگی هایی ک همش تظاهر ب خوشیه یا قیافه هایی ک همه زیر هزار جور عمل ارایش و افکت پنهان بودن؟! یا دروغاشون

خدا رحمتش کنه ولی اشنباه بزرگی کرد حیف بود

اصلا بلاگر ملاگر ها رو فالو ندارم تو اکسپلور ببینیم سریع رد میشم

احسنت

واقعا اونا زندگی هایی ب نمایش میزارن ک همه پشت ویترینن و جلب توجه میکنن اگرم واقعا اون چیزی باشه ک میبینیم خب این چ ربطی ب زندگی ماها داره همه ک نمیشه مثل هم باشن هر کس با یه شیوه فرهنگ اداب و رسوم زندگیش بنا شده من واقعا دلیل مقایسع کردناشو نفهمیدم 

احسنت واقعا اونا زندگی هایی ب نمایش میزارن ک همه پشت ویترینن و جلب توجه میکنن اگرم واقعا اون چیزی ب ...

حتما بخاطر بی عدالتی دنیا ناراحت شده

نفهمیده اینا چی بودن چی شدن

اونا از زندگی شون میگذرن تا تو فضای مجازی ویو بخورن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

حتما بخاطر بی عدالتی دنیا ناراحت شده نفهمیده اینا چی بودن چی شدن اونا از زندگی شون میگذرن تا تو فض ...

اره همیشه میگف فلانی خوشگله فلانی اونجوری من اینجوریم و.....

هزار بار بش گفتم اونا افکته عمله ارایشه و..... بخدااا این روزا هشکی زشت نی فقط کافیه یکم پول داشتع باشی ب خودت برسی الانا همع قشنگن حتی ی چوب خشکم تززین کنی برزاری بین بقیه چوبا کلی تو چش میا دیگ اینا ادمن و....و اون ادمایی ک دوستم کراش میزد روشون و حسرت میخورد والا خیلیم چهره های زشتو زننده ایی و غیر عادی بودن

اره همیشه میگف فلانی خوشگله فلانی اونجوری من اینجوریم و..... هزار بار بش گفتم اونا افکته عمله ارایش ...

💔 بخدا قبل اینستا و اینا زندگی‌مون بهتر بود

نه کسی آنقدر حسرت می‌خورد

نه آنقدر افسرده بودیم

خدا عاقبت همه مونو بخیر کنه❤️

الهی بهترین ها نصیب همه مون بشه❤️

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

💔 بخدا قبل اینستا و اینا زندگی‌مون بهتر بود نه کسی آنقدر حسرت می‌خورد نه آنقدر افسرده بودیم خدا ...

اره واقعا موافقم اما هر کسی خودشو بهتر میشناسه باید چیزایی ک روح و روانو ارامششونو بهم میریزه دوری کنن ن تسلیم شن