بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خودم ۵ ساله ک دارم اما اصلا دوستمو درک نکردم ک چرا ب محتویات و ادما داخلش اونقد واکنش نشون داد واقعا حسرت چی اونا رو میخورد زندگی هایی ک همش تظاهر ب خوشیه یا قیافه هایی ک همه زیر هزار جور عمل ارایش و افکت پنهان بودن؟! یا دروغاشون
اصلا بلاگر ملاگر ها رو فالو ندارم تو اکسپلور ببینیم سریع رد میشم
احسنت
واقعا اونا زندگی هایی ب نمایش میزارن ک همه پشت ویترینن و جلب توجه میکنن اگرم واقعا اون چیزی باشه ک میبینیم خب این چ ربطی ب زندگی ماها داره همه ک نمیشه مثل هم باشن هر کس با یه شیوه فرهنگ اداب و رسوم زندگیش بنا شده من واقعا دلیل مقایسع کردناشو نفهمیدم
حتما بخاطر بی عدالتی دنیا ناراحت شده نفهمیده اینا چی بودن چی شدن اونا از زندگی شون میگذرن تا تو فض ...
اره همیشه میگف فلانی خوشگله فلانی اونجوری من اینجوریم و.....
هزار بار بش گفتم اونا افکته عمله ارایشه و..... بخدااا این روزا هشکی زشت نی فقط کافیه یکم پول داشتع باشی ب خودت برسی الانا همع قشنگن حتی ی چوب خشکم تززین کنی برزاری بین بقیه چوبا کلی تو چش میا دیگ اینا ادمن و....و اون ادمایی ک دوستم کراش میزد روشون و حسرت میخورد والا خیلیم چهره های زشتو زننده ایی و غیر عادی بودن