nilzz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 9 عنوان منافذ باز 6971 بازدید | 10 پست میخوام واسه منافذ باز یه پیشنهاد خوب بهتون بدم گل ختمی سفید از عطاری بخرید ، گلبرگهاش جدا کنید ،اب ولرم بریزد یه حالت ژله ی میشه ،هفته ی سه بار بزنید به صورت ،عالیییه نجیب تر از آن باش که برنجانی.... 1402/03/28 | 22:58 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilzz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 9 برای چ تیپ پوستی خوبه ؟ پوست من چرب گلم ،بنظرم چرب مختلط نرمال نجیب تر از آن باش که برنجانی....
nilzz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 9 واسه چه پوستی؟ بعد چند جلسه جواب میده؟ واسه من یکماه و نیم جواب داد ،از میکرودرم و کرم و هرچی کخ فکرش کنی بهتر بود نجیب تر از آن باش که برنجانی....
پری۰چهره عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 1931 پوست من چرب گلم ،بنظرم چرب مختلط نرمال پوست منم چرب هست. یعنی جواب گرفتید خودتون
nilzz مدیر استارتر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 9 پوست منم چرب هست. یعنی جواب گرفتید خودتون بله واسه من جوابدهیش عالی بود ،بعد از همه چیزای که امتحان کردم این عالی بود نجیب تر از آن باش که برنجانی....
allurestore عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 441 سرم جمع کننده منافذباز بیکن هم کیفیت بالایی داره من خودم استفادش کردم اگر خواتستید میتونید به پیج allurestore.shop پیام بدین . مشاوره رایگان داره
fatii4444 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 57 بله واسه من جوابدهیش عالی بود ،بعد از همه چیزای که امتحان کردم این عالی بود من پوستم مختلطه رو ب چربه مستعد جوشه منافذ باز هم داره فک کنم دی هیدراته هم هسعزیزم چن دیقه بعد میتونیم بشوریم؟ یا بعد شستن شو ت قبل خواب بزنم بخوابم فردا بشورم؟ چون گونه ها م بعد شستن خشک میشه باید مرطوب کننده استفاده کنم
i_afsown عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 467 سلام خانومم برای روشنی پوست بدنم مثل زیر بغل و کشاله ران و بیکینی من لیزر ژولیت انجام دادم بدوت هیچ درد و اذیت توی ی تک جلسه شماره دکترمو میزارم کارش حرف نداره . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶