2777
2789
عنوان

دختر بیش فعال من وروابط جنسی کمک

10717 بازدید | 175 پست

من یه مادرم ویه دختر ۶ ساله ی بیش فعال دارم  که کلا پرته حواسش کلا پرته اصلا به امرو نهی هام توجه نمی کنه  هرچه بگم این کارو بکن یااینکارونکن میگه باش ولی ۱۰ دقیقه بعد یادش می ره

چند باری باهمسن سالاش دیدم کارهای ...انجام میده البته اونام دختره

وقتی دیدم خیلی کتکش زدم ودعواش کردم که این کار بده وفلان میکه اونا باهام بازی نمی کنه اگه من اینکارونکنم  

خلاصه زهر چشم از دخترم گرفتم که هرکی بهت ازاین پیشنها هادادبیابه من بگو  اونم گفت دیگه تکرانمی کنهبعد اون ماجرا بازم اینکاروکرد وبایه دختر دیگه بازم دعواش کردم  تااینکه امروز دخترم وخواهر زادم که اونم دختره ۱۲ سالشه  توخونم بازی می کرد منم تنهاشون گذاشتم ویه بچه ۱۰ ماهه دارم رفتم که بخوابونمش  همونجا کم کم  بهشون شک کرده بودم کاراشون مشکوک بود وخودم روبه بی خبری زدم که ببینم تهش به کجا می رسه  تااینه گیرشون انداختم  وخواهرزادم ش ل و ا ر دخترم رو در اورده بود  خواهر زادم خیییییلی کتکش زدم وموندم بادخترم چیکارکنم که اونم ترسیده بود گفت مامان منو که همیشه خونه سمیه می بری هرموقع تنها باشم منو مجبور می کنه وگرنه باهام بازی نمی کنه ایندفعه نزدمش چون می دونم تقصیر نداره  ولی بلد نیستم چجوری بهش بفهمونم که اینکارا بده هرکی پیشنهاد میده قبول نکنه وبیاد به من بگه  خودمم افسردگی دارم دیگه مغزم جز دعوا کردنش هیچی رونشون نمی ده  

بیش فعالیش خیلی زیاده خییییلی یه جورایی دیگه کم اوردم دختری نبود که مسائل جنسی روبلد باشه کلا پرت بود حالا چجوری چیکارکنم از معزش پاک یشه وراه درست ونشونش بدم  ده روز دیگه دخترم می برم مشاوره  

به خداقسم اینایی که گفتم دروغ نیست وحقیقت داره اصلا دوست نداشتم تاپیک بزنم مجبور شدم که راه کاری نشونم بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو میدی بهش؟؟ 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

حتما ببر مشاوره این مسائل خیلی مهمه بی تفاوت رد نکن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اینا از کجا یاد میگیدن اخه😬😬

والا من اوایل عقدمم شوت و پرت بودم

ماهواره ای چیزی دارید ک روابط باز رو ببینن بچه ها؟

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻