نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینا از چشم خدا افتادن ..به وقتش خدا زورش هم نشونشون میده
کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔 _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟ +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستمحتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمیکردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا سَنهَ قوربان آقا جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اون زور و قدرتی که خدا بهشداده وسیله امتحان و آزمایش اون شخصه خدا نکنه ادم از امتحان سر بلند بیرون نیاد
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
زور خدا بیشتره ولی من یه حسی دارم انگار خدا قدرت دنیا داده دست شیطان ک دقت کنی ظالم ها خوشبخت تر و سالم ترن ادم خوبا بیشتر درگیر مشکلاتن انگار خدا گذاشته اینجا ببینه با قدرت شیطان کی باز باهاش میمونه بعد عزیزهاشو اونور به قولی بغل کنه
زور بنده هاش بیشتره یعنی میگی؟ حکمت خدا جوریه که بنده هاش نمیفهمن، ولی بعضی وقتا هم چوب نادونیه خو ...
اره
اوهوم ما از قضا و قدر بی خبریم
اساس دنیا براساس علت ومعلول هست ،واگر میبینی ظلمی هست وظالمی هست ،جوابی هم هست ،ولی ما صبرمان به قدر خدانیست ،عجولانه قضاوت میکنیم ،.هم جواب ظالم وجواب مظلوم با خداست وبدون خدا به هیچکس ظلم نمیکنه .
اون زور و قدرتی که خدا بهشداده وسیله امتحان و آزمایش اون شخصه خدا نکنه ادم از امتحان سر بلند بیرون ن ...
زور قدرت تو ظلم کردن استفاده میکنن این وسط مظلوم گرفتار میشه
زور قدرت تو ظلم کردن استفاده میکنن این وسط مظلوم گرفتار میشه
مظلوم هم در حال امتحان شدنه مگه ماها از امام حسین عزیزتر بودیم؟همه در حال امتحان شدنیم اومدیم به این دنیا امتحان بدیمو بریم خوش به حال اونی که با صبر و حوصله نمره قبولی میگیره
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش