2821
2789
عنوان

شب اول قبر....

367 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان شرمنده محتاج دعاهاتونیم عزیزی ازدست دادیم جوون بود امشب شب اول قبرشه خانوادش بینهااااایت بیتابن درحد توانتون دعا وقران میخونید براش؟؟

اجرتون باخداااا🥺🧡

اسمش یدالله شجاعی

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا رحمتشون کنه

و به خانوادشون صبر بده

آیه الکرسی میخونم

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
چ اسم خوشگلییییییییی دسته خدا.. خدا بیامرزه گلم

اره میبینی بینهاااایت ادم درست وخوبی بد به بدترین وجه ممکن فوت شد وعذاب کشید🥺😪😭

مرسی عزیزممم🥺🧡

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

خدا رحمتش کنه🖤

مرسی عزیز💔

خدارحمتش کنه😔

مررسی گل😪

ببخشید خوابم میاد تونستم یه فاتحه صلوات بفرستم

تشکررر

خدا رحمتشون کنه و به خانوادشون صبر بده آیه الکرسی میخونم

مرسی گلم🥺💔🪷

بازم شرمنده خدا به بچه هاش صبر بده🙏

دشمنت گلم خداکنه دارن روانی میشن سه تا دسته گل داره😭