2777
2789
عنوان

دعوا

152 بازدید | 11 پست

دیشب با مادر شوهرم بودیم شوهرم سر یه چیز الکی دعوا بدی راه انداخت و پیش مادرش که هزار باز گفتم حرمتمو نگه داره هر چی از دهنش در اومد گفت و مادرش هم هیچی نگفت که به زنت احترام بزار ، بعد هم بچه امو ازم گرفت رفت خونه مامانش منو برد خونه مادرم انفذر از دوری بچم ناراحت بوذ برادرم زنگ زد بچمو بیاره اورد ولی هزار بار جلو مادرم با منت کفت به خاطر برادرت برگشتم محلش ندادم رفتم خوابیدم صبح وقت ارایشگاه داشتم اومدم برم کلید ماشینمو نداد با تاکسی رفتم از صبح هم رفته هیچ خبری ازش نیست میدونم سرکار نرفته خیلی اعصابم خورده دلمو خیلی شکست مقصر تمام ذعواهاش با من همیشه سر مادر یا خواهرشه انتظار داره همه کاری براشون بکنم همه جور احترامی بزارم در صوزتیکه اونا نه احترام میزارن نه کاری میکنن برام و انقدر نفهمه رفتار اونارو نمیبینه و همیشه من ادم بده میشم،.

الانم دخترم زنک زده بهش کی میاد فهمیدم مادرش بردتش خونه مادر بزرگش به جای ابنکه مادرش بگه برو سر خونه زندگی و زن و بچت دست پسرشو گرفته رفتن خونه مادرش خیلی دلم گرفت مادرش به جای اینکه صلح به پا کنه رفته دنبال خوشیش به دخترمم کفت معلوم نیست کی بیام جوری جواب داذم فهمیدم شب میره خونه مادرش نمیاد ..دیگه خانوادمم حاضر نیستن قدمی برای اشتیمون بزارن چون میگن به تو بی حرمتی کرده ولی من حال دلم اصلا خوب نیست میدوتم اختلاف ما باعث شادی خیلیا میشه از جمله مادر و خواهرش به ارزوشون میزسن من خیلی دوسش دارم با وجود دعواهامون و بی حرمتی هاش دلم نمیخواد حتی یه شب دور از هم باشیم دلم خیلی کرفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزم درکت میکنم 

من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم خداروشکر با خودش مشکل دارم یعنی اینقد دلم گرفه دوس دارم یکی باشه باهاش درد دل کنم همین الان دعوامون شده سر اینکه همش پیش دوست رفیقاش دیگ دیوونم کرده نمیدونم چیکار کنم به خدا یبار میگم قهر کنم بگم یبار میگم ن ولش کن سنگ خودمو سبک میکنم نمیدونم چیکار کنم بخدا

الهی عزیزم دورت بگردم🧸🥺

خیلی دلم کرفته ، دلم گواهی خوبی نمبده میترسم تهش جدایی باشه و هیچکی نیست اونو بهم برگردونه مادر و خواهرش که از خداشونه ما با هم نباشیم خانواده ام هم قدمی برنمیدارن نمیدونم چیکار کنم اکه بابام زنده بود انقدر بی پناه نبودم

عزیزم یه مدت خیلی بی محلش کن اصلا اهمیت نده بذار دلتنگت بشه هر چی بی محلی کنی بیشتر جواب میگیری بچسب ...

اون میدونم دیگه دلتنگم نمیشه اصلا فکز میکنم دوسم دیگه نداره که بخواد از دوریم دلتنگم بشه بخدا مقصره همه دعواهامون مادر و خواهرشن دیشب هم کفت ازم متنفره خیلی دلم کرفته هیچکیو نذارم باهاش درد و دل کنم ارومم کنه کاری برام بکنه زندگیم برگرده ..

خیلی دلم کرفته ، دلم گواهی خوبی نمبده میترسم تهش جدایی باشه و هیچکی نیست اونو بهم برگردونه مادر و خو ...

عزیززممممم ناراحت نباش 

واقعا نمی‌دونم چرا بعضی پدر مادرا اینجورین مگه آدم زندگی بچه خودشو بهم میزنه‌ 

بعدشم خودتو نباز بابات فوت شده خدا بیامرزه خودت ک زنده ای میتونی از پس خودت بر بیای کار کن تازه بچه هم داری 

باید بخاطر اون قوی باشی 

همیشه باید قوی باشی 

چون تو ی مادری 

مادرا همیشه قوین چون بچشون تنها پناهش آخر مادرشه نه پدرش  

پس بخاطر بچتم شده خودتو قوی نگه دار♥️☺️

با آرزوی خوشبختی و حل مشکلات برای تو عشقم♥️🥺🧸

*اکانت قبلیم تعلیق شد*😑از رفتن به بحث های پر خطر معزوریم. لایکمم نکنن اوکی؟ 
اخی عزیزم درکت میکنم  من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم خداروشکر با خودش مشکل دارم یعنی اینقد دل ...

من مشکلی با خودش نداشتم خیلی خوش بودیم مادر و خواهرش انقدر سنک انداختن و پرش کردن منو از چشمش انداختن خبلی دلم پره خیلی نامردن همشون زندگبمو خیلی راحت دارن ازم میگیرن و من هیچ کاری نمیتونم بکنم ..

عزیززممممم ناراحت نباش  واقعا نمی‌دونم چرا بعضی پدر مادرا اینجورین مگه آدم زندگی بچه خودشو بهم ...

دعا کن برام نزار زندگیمو ازم بگیرن من نمیتونم درد جداییو تحمل کتم بخدا قبل ازدواجم از خدا خواستم اکه سرانجام خوبی نداره ابن وصلت صورت نگیره حالا که یه بچه ازش دارم اگه زندگیمو بگیزن با یه بچه چیکار کنم با دلم چیکار کنم من طاقت جدایی ندارم

دعا کن برام نزار زندگیمو ازم بگیرن من نمیتونم درد جداییو تحمل کتم بخدا قبل ازدواجم از خدا خواستم اکه ...

برات دعا میکنم 

ولی هرچی شد 

قوی باش♥️🧸

*اکانت قبلیم تعلیق شد*😑از رفتن به بحث های پر خطر معزوریم. لایکمم نکنن اوکی؟ 
دعا کن برام نزار زندگیمو ازم بگیرن من نمیتونم درد جداییو تحمل کتم بخدا قبل ازدواجم از خدا خواستم اکه ...

این ضعف و جلوی شوهرت نشون نده بخدا از ضعیف بودنت داره سواستفاده میکنه کمی قوی و محکم باش جدایی همینجوری کشکم نیست زرتی طلاقت بده