2777
2789
عنوان

خاستگاررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که روحیه‌ات خوبه❤

اما ازدواج هم باید جز مهمترین هدفات باشه

شاید الان خیلیا حمله کنن بهم و مخالف باشن اما ازدواج خیلی مسئله مهمیه انسان ذاتا طوری آفریده شده که باید جفت باشه و اصلا تنهایی توی فطرتش نیست..

نمیگم الان برو دنبال خواستگار بگرد یا ناراحت باش و فلان 

نه اصلا..

اتفاقا من ایمان دارم هرچیزی توی زمان خودش رخ میده

اما نسبت بهش بی تفاوت نباش و جز هدفات باشه

چون که الان توی جامعه ما پدیده تجردقطعی زیاد شده و این واقعا وحشتناکه..

حتی توی نی نی سایت زیاد میبینیم کساییو که رسیدن به بالای ۳۰ سال و حالا دنبال ختم و چله و طلسمن که ازدواج بکنن.

دوره های خوب برو ، توی جمع های درست و حسابی شرکت کن

ختم های مجرب بردار

و حرز امام جواد ببند، سوره احزاب رو هم میتونی بنویسی هم میتونی برای ازدواج بخری که توی کوزه هست.

انشاالله یک مورد عالی و موقعیت خیلی خوب که باهم تفاهم داشته باشید نصیبتون بشه

برای منم دعاکنید🍀

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
نه ابجی شوخی میکردما از حرفام ناراحت نشین ایشالا که زودی سروسامون بگیرینو خوشبخت شین❤️

من ازدواج نمی‌خوام کنم ک قصدشم ندارم 

از کلمه سر و سامون هم بدم میاد مگ خودم چلاقم که بیان سرو سامونم بده پسری

کسی که لیاقتتو داشته باشه هنوز نیومده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوبه که روحیه‌ات خوبه❤ اما ازدواج هم باید جز مهمترین هدفات باشه شاید الان خیلیا حمله کنن بهم و مخا ...

خوب منم دوست داشتم تشکیل زندگی بدم ولی ازدواج ک دست من نیست...باید خاستکار باشه که ندارم...

من ۲۶ ازد کردم قبلشم خاستگار خوب نداشتم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
خوب منم دوست داشتم تشکیل زندگی بدم ولی ازدواج ک دست من نیست...باید خاستکار باشه که ندارم...

کارایی که گفتمو انجام بده و قانون جذب رو یاد بگیر حتما

اگه بلد باشی میتونی جذب کنی👀

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

حالا مردا کی باشن که مارو بخوان یا نه

وقتی قسمت نبوده تا به الان .

دلیل نمیشه نخواستنی بودی

ی وقت اینقدر خوبی که کسی جرات نداره بیاد جلو اون که در حد تو هست زمان میبره بیاد.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
من ازدواج نمی‌خوام کنم ک قصدشم ندارم  از کلمه سر و سامون هم بدم میاد مگ خودم چلاقم که بیان سرو ...

باشما نبودم که بخوای سروسامونم بگیری یا نگیری مهمم نیس اصلا😂😂

اشتباهی به شما جواب داده بودم

حالا مردا کی باشن که مارو بخوان یا نه وقتی قسمت نبوده تا به الان . دلیل نمیشه نخواستنی بودی ی وقت ...

اره والا منم بیشتر ب حرف آبجیم خندم گرف ک گف خوب شد خاستکار نداشتی....بیخیال هرچی قسمت باشه...مگه خودم مردم خودم تنهایی واسه خودم تلاش می‌کنم..