2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا سراغ فالور و لایک فیک نرو

صفحه اول پستات جذاب باشه

با بقیه تبادل کن همدیگرو استوری کنید ( پیجای هم‌سطح خودت)

استوری جذاب بذار مخصوصا اولیش

فیلمای کوتاه خیلی بازدید میخورن مث فیلمای تیک تاک

اگ محصول میفروشی عکسات خیلی واضح و نور کافی داشته باشه

ادمای عادی رو توی کامنتای پیجا ( چون ک فالورای فعال رو اونجا پیدا میکنی) فالو کن روزی ۱۰ ۲۰ ۳۰ تا لایک هم بکن تا اونا هم اینکارو برای تو انجام بدن بعد ب  مرور وقتی فالور فعال پیجت شدن میتونی انفالو کنی

اول اینکه به اطرافیانت بگو استوری حمایت بزارن 

دوم اینکه در هر زمینه که فعالیت داری مثلا نقاشی برو پیج تمام نقاش هارو فالو کن یا پیج اونایی که علاقه مند به هنر هستن و دنبال کن تا اونام دنبالت کنن دنبالت که کردن انفالو کن  

تو اکسپلور زیر هر پستی کامنت حمایت بزار تا حمایتت کنن 

دی کنار همه ی چیزایی که دوستان گفتن هر روز به صورت مرتب استوری بذار . ببین مهاطبات چه سلیقه ای دارن طبق همون استوری بذار . برای خانم هاروژمرگی بذاری، برای مخاطب جوونت از کوه و دشت و خیابون و دمن بذار ، حالا ابنا بر اساس محصول پیجت هست دیکه

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
اول اینکه به اطرافیانت بگو استوری حمایت بزارن  دوم اینکه در هر زمینه که فعالیت داری مثلا نقاشی ...

فامیل ندارم دوستامم زیاد تو فضای مجازی فعالیت نمیکن،،باشه عزیزم حتما انجام میدم❤️