2777
2789
عنوان

تعیین حق مسکن

1873 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه خواستگار دارم  تو یه شهر کوچیک  زندگی می کنه من تو شهربزرگ 

تو جلسه اول گفتم  می خوام تو شهر خودم زندگی کنم 

اونم یه جورای قبول کرد  گفت یه زمینی تو شهر خودم  دارم می سازم  اون رو اجاره می دیم  میام شهر شما اجاره می کنم 

کار وبارش ودرآمدش هم خوبه 

درضمن فاصله خونه من واونا شاید نیم ساعت باشه 

ولی من به هیچ وجه قبول نمی کنم  بیرون شهر خودم زندگی کنم 

ولی می گم نکنه تو زندگی مجبورم کنه بیام شهرشون 

حالا سوال اینه تو جلسات خواستگاری بایدبگم می خوام تعیین حق مسکن رو محضری ثبت کنم 

برای اینکه قطعی بشه وحرفی توش نباشه 

خودم باید بگم یا پدر ومادرم !؟

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

تو عقدنامه ثبت کردن همچین به درد نمیخوره 

از وکالت بلاعزل بگیر

حتما حواست باشه بلاعزل باشه که بعدا نتونه باطلش کنه

و اینکه وکالت رو وکیلی بنویسه که ازش مطمئنی چون ممکنه یه چیزایی توش بنویسه که بعدا بشه زد زیرش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو عقدنامه ثبت کردن همچین به درد نمیخوره  از وکالت بلاعزل بگیر حتما حواست باشه بلاعزل باشه که ...

ببین وقتی  می ری محضر  برای عقد همون موقع باید ثبت کنی !؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من وکیله میگه این یک مورد عملا کارکرد نداره بااینکه من خودمم این حق رو گرفتم 

چون‌میگه درقانون هیچ الزامی واسش نیست 

یعنی‌نهایت دادخواست تمکین میده و چون حق با زن هست تمکینش رد میشه همین 

ببین وقتی  می ری محضر  برای عقد همون موقع باید ثبت کنی !؟

اینو منم دقیق نمیدونم

میتونی تو سایت دادراه سوالاتت رو بپرسی وکیل‌ها رایگان جواب میدن ولی ممکنه چند روز طول بکشه تا جواب بدن

اگه هم شرایطش رو داری پاشو حضوری برو با یه وکیل مشورت کن البته خب یه مبلغی میگیره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شوهر من وکیله میگه این یک مورد عملا کارکرد نداره بااینکه من خودمم این حق رو گرفتم  چون‌میگه در ...

وقتی قانونا وکالت بده

ببین تو عقدنامه نه‌هاا

جدا وکالت بده زن میتونه خودش به تنهایی تصمیم بگیره کجا زندگی کنه حالا یا مرد باهاش میره یا نمیره 

وقتی قانونا وکالت بده ببین تو عقدنامه نه‌هاا جدا وکالت بده زن میتونه خودش به تنهایی تصمیم بگیره کج ...

چه ثبت دفتر اسناد رسمی و چه محضری فرقی نداره 

دقیقا منظور شوهرمنم همینه که اگر کسی سر این موضوع به مشکل بخوره فقط تمکین اقا رد میشود و هیچ الطامی وجود نداره که مرد بیاد فلانجا حتما 

چه ثبت دفتر اسناد رسمی و چه محضری فرقی نداره  دقیقا منظور شوهرمنم همینه که اگر کسی سر این موضو ...

دادگاه ها همش مرد محوره 😕

دادگاه ها همش مرد محوره 😕

چون قوانین رو اقایون نوشتن 

شروط ضمن عقد رو بگیر حتما حتی شده مهریه نداشته باشی ولی بگیر 

و دوم به نظر من کلا ازدواج راه دور غلطه و ازدواج با یک شهر دیگه غلط تر 

تفاوت فرهنگی خیلی خیلی بحث مفصل تر هست تا حتی بعد مسافت 

چون قوانین رو اقایون نوشتن  شروط ضمن عقد رو بگیر حتما حتی شده مهریه نداشته باشی ولی بگیر  ...

عزیزم اولا که دور نیست 

خودمونم اصالتا مال همون شهریم 

پس تفاوت فرهنگی نداریم 

چه ثبت دفتر اسناد رسمی و چه محضری فرقی نداره  دقیقا منظور شوهرمنم همینه که اگر کسی سر این موضو ...

خب آره دیگه اما اگه حق مسکن رو زن نداشته باشه فکر کنم مرد میتونه مجبورش کنه جایی که مد نظرشه زندگی کنه

به هرحال به نظرم داشتنش بهتره 

به نظرم اگه تونستی حق طلاق و تحصیل و اشتغال و خروج از کشور رو هم بگیر 

خب آره دیگه اما اگه حق مسکن رو زن نداشته باشه فکر کنم مرد میتونه مجبورش کنه جایی که مد نظرشه زندگی ک ...

نه جانم اونم نمیتونه 

زنی محکوم به تمکین بشه میتونه نره 

اما نفقه قطع میشه و مرد حق ازدواج مجدد داره 

به طور کل تو این یک مورد اجبار و الزامی وحود نداره 

نه جانم اونم نمیتونه  زنی محکوم به تمکین بشه میتونه نره  اما نفقه قطع میشه و مرد حق ازدو ...

آها نمیدونستم!