marni_z مدیر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 75 عنوان بلاخره اومدم نی نی سایتتتت | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 51 پست سلاممممموای هردفعه که میخواستم وارد بشم میگفت شما رباط هستید اخراش نامید شده بودم ولی بلاخرهههه اومدممم اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a 1402/03/28 | 19:55 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 تگ کردن کاربر آقا توسط خانم و برعکس ممنوع هست من زخم خورده هستم واقعا؟؟؟والا من نمیدونستم تا حالا نشنیده بودم میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
بی_اعصاب_سایت عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3106 اوه من سه ساعته دارم دنبال شماره میگردم که 😐🤣 درس اول بود این😊من خیلی قدیمیم این یه کاربریه دیگمهبهت نصیحت کنم زیاد ازجزییات زندگیت اینجا نگی (لو میری)هرتاپیکیرو باورنکن خالی بند زیادهواسه مشکلاتت مشورت نگیر بچه مچه زیادن ونظراتشونو توزندگیت پیاده نکن
marni_z مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 75 درس اول بود این😊 من خیلی قدیمیم این یه کاربریه دیگمه بهت نصیحت کنم زیاد ازجزییات زندگیت اینجا نگی ... چشم استاد ❤😁 اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a
marni_z مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 75 چرا بچه باید تو نی تی سایت باشه اخه اینجا برای آقایون و خانومای بزرگه 😐 اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a
marni_z مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 75 واقعا؟؟؟ والا من نمیدونستم تا حالا نشنیده بودم یا خدا چه قوانینی فکر کنم من سر یه هفته پرت شم بیرون اگه اینجوریه 😞 اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 یا خدا چه قوانینی فکر کنم من سر یه هفته پرت شم بیرون اگه اینجوریه 😞 این قانونو منم الان فهمیدم😑دیگه باید رعایت کرد ک جریمه نشیم😂 میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
marni_z مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 75 این قانونو منم الان فهمیدم😑 دیگه باید رعایت کرد ک جریمه نشیم😂 من از الان میدونم سر یه هفته میندازنم بیرون 😭 اینـ زندگیـ ابدیـ نیـست پسـ شـاد زندگیـ کنــ ... 🙃 z~a