2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 60 پست
اخه رو لینک من آمده برا همون اصلا من هم همینطور موندم گفتم من اصلا تو عمرم دل کسی رو نشکستم یا توهی ...

جدی؟والا نمیدونم چرا اینجوری شد😆

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به به نوش جان دستور قیقناخ میدی برای کدوم شهر هست ؟؟

ببین عزیزم اول ۳پیمانه شکر /۳پیمانه آب/۴تا دونه هل که خورد میکنیم میریزیم ب مواد /و یکم زعفران دم کرده اینا برای شهدش هست میریزیم تو قابلمه و میذاریم روی حرارت و بجوش که آمد باید ن زیاد رقیق باشه ن ام زیاد بجوشه وقتی ب قوام رسید زیرش رو خاموش میکنی و میذاری یه جای سرد تا شهدموم سرد بشه (چونکه داغ باشه قیقناخمن خمیر حالت میشه )

دارچین ۲قاشق/پودر گل محمدی ۱قاشق/گردو ۲قاشق/

تو قیقناخ همه ای مواد مساوی هست 

یعنی ۶تا تخم مرغ بزنی ۶قاشق باید ماست چکیده  بزنی ۶قاشق آرد برنج این از مواد قیقناخ اینارو درون یه ظرف میریزی اول تخم مرغارو میشکونی و با همزن دستی هم میزنی(نباید با همزن برقی بزنی چونکه زیاد پف نمیشه)

نوک قاشق چای خوری بکین پودر/نوک قاشق چای خوری وانیل/

همه ای مواد رو باهمزن هم میزنی و مایعه که یکدست شد میذاریم کنار 

و روی شعله یه ظرف مناسب قرار میدی و ۳قاشق روغن میریزی و یکم داغ که شد نصف مواد رو میریزی تو قابلمه و زیر شعله رو کم میکنی و در قابلمه هم دم کنی میذاری و صبر میکنی مواد ببنده همینکه دیدی زیرش سرخ شده (دارچین /گردو آسیاب شده ای درشت/پودر گل محمدی/رو میریزی رو مواد یعنی پخش میکنی مثل مواد میانی کیک بعد بقیه ای مایعه که مونده رو روش میریزی باز درشو میذاری و بعد ۷دیقه نگا میکنی دیدی که کنارهاش سرخ شده مواد رو برمیگردونی و اونطرفش هم سرخ میکنی و تمام 

و بعد برش میزنی و شده رو هم روش میریزی و یکم صب میکنی شهد ب خورد مواد بره و زیرش رو خاموش میکنی و روشم تزیین میکنی و یکم که خنک شد میذاری یخچال سرد که شد نوش جونتون 🥰✌️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خاگینه اس فارسیش

بله میدونم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اخه نوشتی قیقاناخ بعد پرسیدن چیه مواد لازمشو گفتی و خواستی عکس بدی براهمین فکر کردم نمیدونی یه کلام ...

بله اینم هست ولی من دوست دارم غذاهاو دسرهای منطقه ای خودمون بااسم ترکیشون شناخته بشه 

من الان نزدیک ۲ساله بندر هستم 

هر جا میرم از زادگاهم از غذاهامون تعریف میکنم اینطور  باعث شناخته شدن میشه عزیزم 

آخههه چکارش داری پسر منم همینه دیوونه کننده س الان غصه نهار فردارو دارم چی درس کنم فقط پیتزا رو خوب ...

کاش میمردیم همه بچه میارن منم اوردم مثلا💔

همش درحال عق زدن واستفراغه 

بو غذا بخوره ب دماغش دیگ کارش تمومه

۴

عزیزم خدا حفظش کنه ولی میتونی کارتون نگا کردنی جلوش بذارین جلوش و سرگرم بشه تا بخوره 

فک کنم بچه ها کباب و ماکارونی رو خیلی دوست داشته باشن

متنفره از عذا التماس میکنه مامان میشه امروز غذا نخوریم  فقط شیر میخوره

عزیزم 

متاسفانه منم بچه بودم میلم ب غذا نمیکشیده 

🥴✌️

کاش میمردیم همه بچه میارن منم اوردم مثلا💔 همش درحال عق زدن واستفراغه  بو غذا بخوره ب دماغش د ...

اووف چقد بده اینجوره بچه های الان خیلی پر دردسرن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب