2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 60 پست
بپرس عزیز   : /discussion/topic/11355921/%d8%b4%d8%a7%d9%85-%da%86%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af?postId=296595142 : /discussion/topic/11355921/%d8%b4%d8%a7%d9%85-%da%86%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%af?postId=296595142

یه نفر تو تاپیکش به من توهین کرد بی دلیل من معمولا این چیزا برام مهم نیس اما این خیلی بیشخصیت بود من نمیخوام تاپیک بزنم چجوری باید به نی نی یار بگم؟تاپیکشم قفل کرد

گزارش زدم اما میدونم گزارش رسیدگی نمیشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیقناخ چیه عزیز 

https://s8.uupload.ir/files/514e0dc4-ff67-46b2-8aba-29fa702fdd02_qoi7.jpeg 

https://s8.uupload.ir/files/c550b667-f3e9-4b75-ba26-62530cc3e2ca_melp.jpeg 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یه نفر تو تاپیکش به من توهین کرد بی دلیل من معمولا این چیزا برام مهم نیش اما این خیلی بیشخصیت بود من ...

اینجا نی نی یارو تگ کن

آدرس تاپیک هم بذار 

اون‌شخصم تگ‌کن عزیزم

@نی_نی_یار_3  

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
اینجا نی نی یارو تگ کن آدرس تاپیک هم بذار  اون‌شخصم تگ‌کن عزیزم @نی_نی_یار_3    

یعنی تو تاپیک نی نی یار تگ کنم؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
یه نفر تو تاپیکش به من توهین کرد بی دلیل من معمولا این چیزا برام مهم نیش اما این خیلی بیشخصیت بود من ...

یعنی من توهین کردم بهتون 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یعنی من توهین کردم بهتون 

نه عزیزم شما کی به من توهین کردی🤨

https://s8.uupload.ir/files/514e0dc4-ff67-46b2-8aba-29fa702fdd02_qoi7.jpeg  https://s8.uupl ...

به به نوش جان

دستور قیقناخ میدی

برای کدوم شهر هست ؟؟

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
یعنی تو تاپیک نی نی یار تگ کنم؟

همینجا تگ‌کن یا خودت تاپیک بزن عزیزم 

آدرس اون تاپیک هم بذار 

نه عزیزم شما کی به من توهین کردی🤨

اخه رو لینک من آمده برا همون

اصلا من هم همینطور موندم گفتم من اصلا تو عمرم دل کسی رو نشکستم یا توهین نکردم چرا اینطور گفتن ایشون😅✌️

به به نوش جان دستور قیقناخ میدی برای کدوم شهر هست ؟؟

فدات عزیزم با کمال میل 

ما اذریا درست میکنیم 

فدات عزیزم با کمال میل  ما اذریا درست میکنیم

ممنونم ازت 

همینجا تگ‌کن یا خودت تاپیک بزن عزیزم  آدرس اون تاپیک هم بذار

اهان ممنون پس با اجازت

@نی_نی_یار۳

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

سلام نی نی یار محترم لطفا رسیدگی کنید این خانوم تاپیک زد منم کامنت گذاشتم در جواب من گفتن من تاپیک نزدم نصیحت بشنوم  هررری

@sahelll111111  این کاربر