2777
2789
عنوان

درد و دل من

138 بازدید | 13 پست

خیلی خستم از زندگی 

از اول تا الان یه روز خوش نداشتم نه پدر مادر خوبی نه خواهر برادری نه هیچی که دلم خوش باشه 

بعدم یه پسره اومد تو زندگیم انقدر محبت کرد انقدر کادو خرید انقدر اومد و رفت و اینجور چیزا که منم باورم شد دوست داشتنیم و کم کم بهش وابسته شدم و علاقه شدید از خودم خانوادمو و کل دنیا بیشتر میخواستمش و میخوام 

دیگه بعد چند سال دیدم نمیشه اینجوری اخه شهر دیگه ای بود گفتم ازدواج کنیم پیش هم باشیم 

خانواده همسرمم منو نمیخواستن ولی دیگه شد و عقد کردیم بخدا یک هفته نگذشته بود از عقدمون 

یجوری مادرشوهرم دعوا راه انداخت پشیمون شدم 

کلا از اول با یسری رفتارا و تیکه و اینا نخواستنشو نشون میداد ولی دیگه بعد عقد به داد و هوار و بد و بیراه رسید مهمون خونشون بودم بیرونم کردن همسرمم مثل بز 🐐 ...

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

فقط نگاه میکرد هیچی نمیگفت هیچکار نمیکرد

عین بچه ها میریخت تو خودش بغض میکرد کز میکرد بعدا میدیم خود زنی میکنه سرشو میزنه دیوار مشت میکوبه به درخت قرص میخوره با چاقو زخمی میکنه خودشو 

چون نه منو اونقدر میخواست که جلوی خانوادشو بگیره نه اونارو انقدر میخواست که منو ول کنه 

خلاصش کنم انقدر این چیزا تکرار شد و تکرار شد و تکرار شد که من مطمعن شدم نه شوهرم منو دوست داره نه ارزشی قائله چند صد کیلومتر از خانوادم دور شدم داغون شدم پیر شدم افسرده تر شدم ده تا مریضی پیدا کردم خیلی وقتا دلم میخواد بمیرم نه میخوام برگردم عقب تو همون وضعیتی که با خانوادم داشتم نه میخوام برم جلو از خانواده همسرم ازار ببینم خیلی وقتا از شوهرم متنفر میشم از خودم که دوسش دارم متنفر میشم 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

اینجوری دوسش داشتم که از سفره پدر مادرم برمیداشتم میزاشتم سر سفره اون تب میکرد میمیردم هنوزم دلمو میشکنه فقط میخوام بمیرم چون تو تمام دنیا امیدی جز اون نداشتم و ندارم نه خانواده ای نه فامیلی نه تحصیلاتی نه قیافه و ..... هیچی فقط اونو داشتم

که اونم بد از اب در اومد عاقل نیست بد اخلاقه پول نداره مهربون نیست هزار رنگ عوض کرده از زمان ازدواج و ..... 

شما دعا کنید من بمیرم راحت شم بخدا یبار انقدر طاقتم طاق شد قرص خوردم، نمردم که راحت شم فقط درد اومد رو دردام دیگه خستم نمیخوام یه روز دیگه رو ببینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغزم هزار بار گفته ولش کن ولی دلم ولش نمیکنه 

البته شرایط طلاقم ندارم همشون مثل همن خانواده همسرم و خودم 

یوقتایی باورم میشه انقدر بهم میگن بدی ولی هرچی فکر میکنم نمیفهمم چی کم گذاشتم کجا کم گذاشتم 

تمام شرایطی که دارید تجربه می کنید ریشه اش در دوست نداشتن خودتونه ، اگر بخواید و تصمیم بگیرید خودتون رو حتی در این شرایط دوست داشته باشید زندگی تون خیلی زیبا تر از گذشته میشه. چطور انتظار دارید آدمی رو که خودش رو دوست نداره و انقدر بی ارزش و کم اهمیت میدونه که میخواد خودشو بکشه رو دیگران دوست داشته باشن و بهش محبت کنن؟  

غصه نخور عزیزم 

این دنیا اصلا عادلانه نیست 

من خودم خیلی تو زندگیم خوردم از خیلیا که با همه وجودم بهشون خوبی کرده بودم ‌خیلی وقتا فک میکنم حقم نبود انقدر ظلم شد بهم 

نمیدونم چرا اینطوریه 

بعضیا همش شانس دارن تو همه چی برندن 

بعضیا تو همه چی بدشانسن 

کاش یه جایی بود ادما بدبختیاشونو به اشتراک میزاشتن 

یه چیزی مثل اینستا

غصه نخور عزیزم  این دنیا اصلا عادلانه نیست  من خودم خیلی تو زندگیم خوردم از خیلیا که ...

یه نگاهی به همین جملاتی که نوشتید بندازید ، متوجه میشید که خودتون رو واقعا دوست ندارید. 

دوست داشتن خود به این معنا نیست که در زبان بگیم خودمو دوست دارم. 

وقتی میگیم حقم نبود انقدر ظلم شد بهم یعنی خودمون رو دوست نداشتیم و باعث شدیم دیگران راحت بهمون ظلم کنن. 

وقتی میگیم دیگران شانس دارن و من ندارم یعنی من برای خوب بودن و خوشبخت بودن نیاز به شانس دارم و به خودی خود خوب نیستم!

وقتی میگین من بدشانسم یعنی انقدر قدرت و توانایی ندارم که انسان خوشبختی باشم و انقدر خودم رو دوست ندارم که بابت اشتباهاتم خودم رو ببخشم و تمام اینها رو ربط میدیم به بد شانسی. 

وقتی مینویسد کاش جایی بود که آدمها بدبختی هاشون رو به اشتراک میزاشتن یعنی خودتون انقدر توانمند نیستید که حال تون رو خوب کنید و خوشحال باشید و باید کسی باشه و حرفهای شما رو بشنوه و دلسوزی کنه برای شما. 

اینا فقط چند تا برداشت کوچیک بود از یک کامنت شما و کلی دلیل دیگه میشه آورد که شما واقعا خودتون رو اونطور که باید دوست ندارید. 

تا آدم خودش رو واقعا دوست نداشته باشه و عاشق خودش نباشه دیگران هم اون عشقی که باید رو بهش نمیدن و برعکس ازش دور و دور تر میشن .