2777
2789
عنوان

طلاق

358 بازدید | 22 پست

خانما من دارم جدا میشم. بعد چندتا از دوستام ک متوجه شدن گفتن واقعا حیفه خیلی بهم میومدین😔یا میگفتن وای شماکه همدیگه رو خیلی دوست داشتین کهههه😔😔😔 یا تعجب میکنن میگن شوهرت ظاهرش خیلی موجه بود این حرفامو جگرمو آتیش میزنه! ویژگی مثبت داشت ولی بدیهاش خیییلی بود 

خستم، خیلی خسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=296584264]یعنی فکرت رو درگیر حرف ۴ نفر کردی که دورادور حتی درارتباطی ؟  مگه اونا تو زندگیت بودن که تز می ...[/QUOTEباوجود مشکلاتی که شوهرم داد مدتیه احساس پشیمونی میکنم. بهمین خاطر بشدت تحت تاثیر حرفا قرار میگیرم

خستم، خیلی خسته
[QUOTE=296584264]یعنی فکرت رو درگیر حرف ۴ نفر کردی که دورادور حتی درارتباطی ؟  مگه اونا تو زندگ ...

طبیعیه چون خاطرات خوب رو مرور میکنید اما وقتی با طرف هستی فقط رفتارای بدش تکرار میشه و زده میشید 

در صورتیکه وقتی زندگی به طلاق میرسه یعنی اوضاع خیلی خرابه پس تنها راهش اینه با یک مشاوره مشورت کنید 

اینکه ۴ نفر بهت بگن وای حیفه و شما فکر کنی پس برگردم غلطه کاملا

خب اینطوری که طلاق یکطرفه سخته،،، از خودش خبری هست ؟ میخواد طلاق بده ؟

فعلا بخاطر مشکل جنسی ک داره. فرستادنش پزشک قانونی تهران برای انجام یسری ازمایش

خستم، خیلی خسته
طبیعیه چون خاطرات خوب رو مرور میکنید اما وقتی با طرف هستی فقط رفتارای بدش تکرار میشه و زده میشید&nbs ...

اره تحت مشاوره هستم. مشاور گفت من حق اینو ندارم بهت بگم جدا شو ولی من این قانونو زیرپا میزارم وبهت میگم طلاق بگیر

خستم، خیلی خسته
اره تحت مشاوره هستم. مشاور گفت من حق اینو ندارم بهت بگم جدا شو ولی من این قانونو زیرپا میزارم وبهت م ...

خدا رحمت کنه پدرو مادرشو پس 

طلاق راحت نیست 

اما دلایل شما واسه پشیمونی صفر درصد منطقیه