2821
2789

نخیر

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

نه دیگه

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱ ساله عقد کردم، زیرسقف هم نرفتیم ولی میخواییم توافقی جدا بشیم، بخاطر یک کدورت که انقدر کش پیدا کرد که پدرم مجبور شد همسرم رو دعوت کنه ۲تایی حرفامونو بزنیم و یعنی وساطت کنه، جلوشون بحثمون شد و خیلی بی حرمتی شد، شوهرمم خیلی بددهنه،تحقیر میکنه، الانم همه بخشیدن رفتارهای زشتش رو ولی خودش کوتاه نمیاد که چرا به خانواده کشیده شد که اونجوری بشه

الانم من‌ طلاق نمیخوام ولی شوهرم میگه ما خوشبخت نمیشیم،اگر میخوای طلاق نگیریم باشه ولی همه عواقبش باخودت،جشن هم برات نمیگیرم و باخانوادتم مطلقا رفت و آمد نمیکنم...

خیلی حالم بده، مراحل طلاق رو واقعا خلاف میل قلبیم دارم میرم😔زندگیم تشکیل نشده داره میپاشه

من ۱ ساله عقد کردم، زیرسقف هم نرفتیم ولی میخواییم توافقی جدا بشیم، بخاطر یک کدورت که انقدر کش پیدا ک ...

با همچین آدمی بهتر که زیر یه سقف نرفتی........خداروشکر کن خودش پیشنهاد داد...............اگه میخواست لجبازی کنه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت باش...مگه خودت چشه؟

یه لحظه یکم زندگی خودم مرور شده 

اگر الان جدا بشی و درس تون از این زندگی بگیری از بند ها رها بشی بدون وابستگی باشی خوشبخت ترین میشی 

. آنقدر اذییت می‌کنه تا خود شما بزاری بری یه چیزی ام بهش بدی 

ببین من دست بزن فحاشی و خیانت بگیر .... 

و آخرش بی غیرتی خیلی خیلی بدی انجام داد تا ازش دل بکنم و خودم اقدام به طلاق انجام بدم .نزار به این مرحله برسه تازه مرحله بد دهنی ‌‌... 

🕊
من ۱ ساله عقد کردم، زیرسقف هم نرفتیم ولی میخواییم توافقی جدا بشیم، بخاطر یک کدورت که انقدر کش پیدا ک ...

من پست شما رو خوندم . اشتباها فکر کردم اس ... که اینو نوشته و جواب دادم 

🕊

خدا دوستت داشته که روی واقعی شو نشونت داده ، اگه جدا نشی اشتباه بزرگی میکنی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز