2777
2789

دوستان من به طور مادرزادی افتادگی پلک داشتم اما یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد که روش تزریق بوتاکس چشم گربه ای و پیش دکتر عطار زاده انجام بدم. واقعا نتیجش عالی بود الان چشام خیلی کیشده تر و خوش فرم تر از قبل شده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها ارگ این جا کسی هستش که مثل من زیر بغلش خیلی تعریق می کنه پیشنهاد میکنم بره پیش دکتر یلدا عطازداه تزریق بوتاکس زیر بغل و بزنه پون که تا یک سال از شر این عرق کردنای زیر بغل راحت می شید. دردم نداره تازه خیلی راحته اصلا نگران نباشید.

اگه ساکن اصفهان هستید و میخواین مزوتراپی زیر چشم و انجام بدید من دکتر یلدا عطار زاده رو بهتون معرفی می کینم. واقعا یکی از خفن ترین و بهترین دکتر ها توی شهر اضفهان. تازه قبل از تزریق کلی بهتون مشاوره می ده که خیلی براتون مفیده.

من قبلن تاتو زده بودم ولی بعدش پشیمون بودم دلم می خواست ریمووش کنم به خاطر همین رفتم پیش دکتر یلدا عطرا زاده و روش پاک کردن تاتو با لیزر در اصفهان و انجام دادم. بچه ها من ساکن اصفهانم ایشون بی شک یکی از بهترین دکترای اصفهان هستند.