بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
من خودمم نمیخونمااا ولی این حرف هم مسخرست چون خیلیا نمیخونن دین خدا که عوض نمیشه 😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین
مث این میمونه یه کشتی داره غرق میشه و اکثریت غرق شدن اونیم که داره تلاش میکنه خودش و نجات بده بگه ول کن همه ک غرق شدن منم غرق بشم در صورتی که خشکی و راه نجات و میبینه و بلده
من که نگفتم دین عوض شه الان اخه دیگه کی میخونه ادم میتونه بیخیال باشه و عذاب وجدان نداشته باشه دیگه ...
ببخشید ولی چرا چرت و پرت میگی😐
چون اعتقاد نداری نمیتونی واسه اونایی که اعتقاد دارن هم این نسخه رو بپیچی
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/