2777
2789
عنوان

کیا نمازخونن؟

1264 بازدید | 140 پست

سلام..من دوس دارم نماز بخونم..ولی هیچوقت حوصله ندارم..حوصله وضو گرفتن و نشستن و پاشدن ندارم..

کلا بی حال و حوصلم.

چیکار کنم..

بعدم دوس دارم اکستنشن مژه کنم... ولی همیشه عذاب وجدان دارم...از اینکه نمیخونم..به نظرتون چیکار کنم

من میخونم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب عذاب وجدان نداشته باش الان خیلیاااا نمیخونن

چه ربطی داره

من خودمم نمیخونمااا ولی این حرف هم مسخرست چون خیلیا نمیخونن دین خدا که عوض نمیشه 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خداروشکر میخونم 

مگه چقد وقت میبره هروقت نماز همش ده دیقه 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
خب عذاب وجدان نداشته باش الان خیلیاااا نمیخونن

وا نه به اسم کاربریت نه ب توصیه هات 

مث این میمونه یه کشتی داره غرق میشه و اکثریت غرق شدن اونیم که داره تلاش میکنه خودش و نجات بده بگه ول کن همه ک غرق شدن منم غرق بشم در صورتی که خشکی و راه نجات و میبینه و بلده

چه ربطی داره من خودمم نمیخونمااا ولی این حرف هم مسخرست چون خیلیا نمیخونن دین خدا که عوض نمیشه 😂

من که نگفتم دین عوض شه الان اخه دیگه کی میخونه ادم میتونه بیخیال باشه و عذاب وجدان نداشته باشه دیگه مث قدیم نیس اینچیزا 

ریلکس باش دوست من کمی ارام باش پلیززززززز😁🥰
وا نه به اسم کاربریت نه ب توصیه هات  مث این میمونه یه کشتی داره غرق میشه و اکثریت غرق شدن اونی ...

دورت بگردم کی بانماز خوندن و اینا به جایی رسیده یا تو این زندگی به این کثافتی نجات پیدا کرده

ریلکس باش دوست من کمی ارام باش پلیززززززز😁🥰
من که نگفتم دین عوض شه الان اخه دیگه کی میخونه ادم میتونه بیخیال باشه و عذاب وجدان نداشته باشه دیگه ...

ببخشید ولی چرا چرت و پرت میگی😐

چون اعتقاد نداری نمیتونی واسه اونایی که اعتقاد دارن هم این نسخه رو بپیچی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/