تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26558 عنوان الکل خوبه؟ 137 بازدید | 8 پست اگه مواد شوینده سطوح دم دست نباشه،میشه از الکل ضدعفونی کننده دست برا ضدعفونی کردن استفاده کرد؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1402/03/28 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکی0 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 70361 بله مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
who_is_sari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2842 اره دیگه ولی وقتی به آب دسترسی پیدا کردی دستات و بشور اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((: با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
hadis_rzm عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 سرکه و جوش شیرین رو قاطی کن بهتره اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26558 اره دیگه ولی وقتی به آب دسترسی پیدا کردی دستات و بشور برا توالت فرنگی میخوامتمیز شده ولی من اصلا دلم نمیگیره میگم تا شوینده بخریم الکل بزنم بشینم روش😑 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26558 سرکه و جوش شیرین رو قاطی کن بهتره ندارم الان ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
who_is_sari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2842 برا توالت فرنگی میخوام تمیز شده ولی من اصلا دلم نمیگیره میگم تا شوینده بخریم الکل بزنم بشینم روش😑 اها اون اره بابا ضدعفونی میشه اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((: با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26558 اها اون اره بابا ضدعفونی میشه ممنون عزیزم😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰