2821
2789
عنوان

یه لحظه میاین

56 بازدید | 3 پست

دوستان من امروز ۱۳ پریودیمه میخوام برم سونوگرافی واژینال اقدام هستم تروخدا برام دعا کنید این ماه اوکی بشم خسته شدم از چشم انتظاری 

دلم میخاد تایپیک باردار شدنم رو بزارم

خیلی حالم بده خیلی استرس دارم

اونایی ک چشم انتظارن منو درک میکنن

میشه برام دعا کنید امروز ک رفتم سونوگرافی اوکی باشه و دکتر ادامه درمان و بهم بگه😭😭😭😭

ای خدا منو بشنو حال خراب منو دریاب 

دیگه نمیتونم 🥹🥹

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

ای جانم 

فداتشم ان شاالله بحق حضرت علی اصغره امام حسین علیه السلام همین ماه ی نی نی تو دلت بذاره خدا😍😍😍😍😍😍😍😍

گلی امضای دوستمو بخون @khodayemehraboneman    

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین استرس خودش نمی‌ذاره باردار بشی عزیزم استرس نداشته باش بسپار به خدا انشالله که این ماه باردار میشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز