رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 عنوان آزمون دبیری ۱۴۰۲ ؟؟؟ 657 بازدید | 8 پست خانوما میشه کمکم کنید این آزمون چند تا رشته میتونیم انتخاب کنیم؟؟؟ اگر قبول بشیم مصاحبه داره ؟؟؟ بعد قبولی باز باید بریم آموزش ببینیم یا نه؟؟؟دبیری کار و فناوری کسی می دونه چیه رشته منو قبول میکنه ولی نمیدونم چیه خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥 1402/03/28 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 آزمونش کی ؟ تازه دفترچه اومده فکر کنم مرداد امتحانش باشه خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 همش تو دفترچه هست مطالعه کنید🙂 کجاش هست من که ندیدم خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 16096 تازه دفترچه اومده فکر کنم مرداد امتحانش باشه گلم من از کجا بدونم برای شهر کرج " رشته حقوق خوندم باید چه کنم ؟؟🌹🌹🌹🙏🙏🙏 لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
پاییز۱۳۷۰ عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 3146 منم مشهدم چیکار باید بکنیم؟ 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
sunly عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 22 همون دبیری حرفه و فن هست رشته منم میخاد ولی نمیدونم برای تخصصی چه منابعی بخونم چون هر درسش برای یه رشته خاصه آدم گیج میشه، من رشته ارشدم رو هم برای دبیری زیست شناسی مخواد نمیدونم حالا قبول شدن تو کدوم راحتتره