2777
2789
عنوان

شده تا حالا ....

65 بازدید | 18 پست

شده تاحالا با یه کلیپ جوگیر بشی و دلت بچه بخاد؟؟

ولی نه شرایط مالی درست حسابی داریم نه شرایطشو و شوهرم گیر داده بچه میخام 

من همش ۲۱ سالمه و دارم درس میخونم 

شرایطمونم واقعا افتضاحه و از طرفی هم pcosهم از یه طرف مانع بارداریم میشه 

خانواده شوهرم هر روز میگن بچه بچه 

مامان من هر روز هی دکتر جدید پیدا میکنه باید بری اینجا باید بری اونجا هی از عطاری و اینترنت چیزای جدید برای بچه دار شدن پیدا میکنه روم پیاده میکنه 🫠

کسی نمیگه اینا شرایطشون درست نیست بچه بیاریم خرجشون کی بده ....

من اعصابم خیلی خرابه 

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جوگیر شدم خودم

ولی شوهرم میگه زوده

خانواده شوهرم که واسشون مهم نیس

مامان خودم میگه هروقت خودتون دوست داشتین

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
نمیدونم‌چی بگم والا  زود ازدواج کردی اونم با ادم بی پول

دقیقا 😔

خونمون به اسم پدرشوهرمه میگه بچه بیارین بعد بزنم به اسمتون😔

هنوز ۲۱ سالته اوج جوونیت هس  به شوهرت بگو میخوای تو اوج جوونیم باید برم ب ا س ن بچه بشورم؟ بب ...

😞😞دقیقا دوستای من هم‌همسنام تازه پی خوشگذرونی و مسافرت مجردی هستن من پی بچه😔

من ۲۱ سالم بود پسرم دنیا اومد الان میگم بهترین اتفاق زندگیم بود خییییلی باهاش رفیقم نزدیکترین آدمه بهم اونم حس خوبی بهم داره ولی اصلا به هیچ کس ازدواج و بارداری تو سن پایین رو توصیه نمیکنم

نابود شدم تا خودم و زندگیم رو جمع و جور کردم خیلی محتمل بود که توی چالشها و سختیهای اون دوران هممون خانوادگی غرق بشیم😥

میخوام بگم از خودگذشتگی زیادی میخواد و حتما که لطف خداوند هم هست

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
من ۲۱ سالم بود پسرم دنیا اومد الان میگم بهترین اتفاق زندگیم بود خییییلی باهاش رفیقم نزدیکترین آدمه ب ...

بعضیا هم دقیقا همینو میگن میگن زود بچه دار بشی فاصله سنی کمی با بچت داشته باشی خوبه 

نمیدونم 

خیلی سردرگمم 

گذشته از اون الان هنوز جوون محسوب میشم و پر انرژی. منطقیش این بود که سرم رو با درس و مدرسه و شیطنت بچه ها گرم میکردم ولی بچه ها دیگه بزرگ شدن و کار چندانی با من ندارن

نتیجه اینکه بهتره سالهای جوونی رو صرف رشد و پیشرفت خودمون و داشتن پشتوانه مالی بکنیم به علم و دانسته هامون اضافه کنیم تا بچه ها توی یه ثبات نسبی بزرگ بشن وقت برای بچه دار شدن هست

البته هیچ چیز مطلق نیست هر زندگی شرایط خودش رو داره

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
بعضیا هم دقیقا همینو میگن میگن زود بچه دار بشی فاصله سنی کمی با بچت داشته باشی خوبه  نمیدون ...

به نظرم این فقط تنها حسنشه... اینم در نظر بگیرین که مادر و پدر جوون تجربه کافی ندارن دخالت بزرگترها زیاده یه عالمه برنامه ریزی و آرزوهای بلند بالا دارن که نرسیدن بهشون ممکنه بعدها دچار سرخوردگی بشن امکانات مالی کم و.....

دلت که جوون و پرانرژی باشه اصلا سن مهم نیست

من خودم الان تو ۲۷ سالگی داره بچه اولم به دنیا میاد

همکلاسام اکثر تا ۲۰ سالگی ازدواج کرده بودن و الان هرکدوم دو تا بچه رو دارن

ولی چه فایده اکثرا مینالن که جوونی نکردن ... واقعا هم از سنشون بزرگتر نشون میدن

مهم حال دله که خوش باشه نه فاصله سنی با بچه

سعی کنید با تلاش و پیگیری مشکلاتتون رو حل کنید و بعد با آرامش بچه دار بشید چون در برابرش مسئولید

در این مدت هم شما و همسرت زندگی و تغذیه سالم رو رعایت کنید تا نگران شانس باروری تون نباشید

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40