دخترم ۵سالشه رنگ ها را بلد نیست بگه ،دیگه امروز خیلی نگران شدم ،مثلا رنگ سبز را بهش نشون میدم میگه باهاش درخت می کشم برگ می کشم ولی نمی تونه اسم رنگ را بگه اشتباه میگه ،یا رنگ قرمز نشون میدم میگه گل می کشم با این رنگ ولی اسم رنگ را اشتباه میگه کلا اینجوریه، امروز دیگه فقط رو رنگ قرمز و سفید تاکید می کردم که اگه یاد گرفت رنگ های بعدی را یادش بدم که اصلا نمیگه اسم رنگ را چکار کنم واقعا نگرانش شدم ..مثلا ی بادکنک تو خونه داشتیم بهش میگم بادکنک قرمز هست رنگش همش میگفتم بادکنک قرمز را بیار یا لباس تنت قرمز هست اولش چند بار تکرار کرد، وسیله های قرمز را گفتم بیاره یا بگه کدوم وسیله سفیده همه را تشخیص میده این مدلی ولی نمی تونه اسم رنگ بگه
[QUOTE=296559485]یعنی یادش میره یا کلا کلمه شو به زبون نمیاره؟ گفتارش چطوری؟ شمارش و اینارو بلده؟ شعر حفظ هست؟[/QUOفک کنم یادش میره ازش که می پرسم میگه نمیدونم دوست ندارم بگم .اعداد را بلده بشماره حتی تا ۵از برنامه کودک یاد گرفته که انگلیسی بشماره یعنی اصلا خودم باهاش کار نکردم ،شعرم حفظ می کنه ولی برا رنگ ها اینطوری هر رنگی را بهش نشون میدم میگه مثلا باهاش آب می کشم برگ می کشم اینجوری بلده ولی اسم رنگ ها را نمی تونه بگه اشتباه میگه