2789
عنوان

مهاجرت

212 بازدید | 12 پست

یهو به سرم میزنه همیشه

هر کاری می‌خوام بکنم همینجوری یهویی بوده

الانم به سرم زد مهاجرت کنم ۲ سالی تو سرمه ولی میبینم نمیتونم دیگه بمونم چیزی ندارم که متعلقم کنه به اینجا انگار دیگه

خانواده مخالفه باید خودم همه کاراش بکنم ساپورتی هم ندارم سخته ولی فکر کنم باید جدی بهش فکر کنم

اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم

فکر هزینه ها دیوونه کنندس ولی تا یادم میاد برای هر چیزی که می‌خواستم جنگیدم اینم مثل اون پس می‌دونم میشه هر چند سخت

فقط خواستم بگم لعنتی چی میشد الان بودی باهم برنامه رفتن میریختیم نه اینکه تنهایی پروسه رو به سر کنم

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرشنیدم بری عمان نونت توروغنه فقط یه حرفه اینجا یادبگیر منظورم لاین های آرایشگریه:)

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
خب ببین تو باید برنامه ریزی کنی  وقتی یه فکری افتاده تو سرت  باید عملیش کنی  باید ...

آره باید برنامه بریزم حیفه اگه تلاش نکنم براش

ولی تنهایی خیلی سخته امیدوارم بشه تو عرض چند سال 

خواهرشنیدم بری عمان نونت توروغنه فقط یه حرفه اینجا یادبگیر منظورم لاین های آرایشگریه:)

ندارم مهارتشو والا نمیشه یه کار دیگه بکنم

آره باید برنامه بریزم حیفه اگه تلاش نکنم براش ولی تنهایی خیلی سخته امیدوارم بشه تو عرض چند سال  ...

خیلیا این حرفو میزن و این حرفا تکرارین 

چیزی رو که دوست داری بعدش که بدستش اوردی باید خوشحال باشی نه اینکه ناله کنی که تو کشور غریبی 

خو عمان اخه قشنگ نیس  کشور بهتر سراغ نداری

خب قشنگی مهم نیست رفاه مهمه اونجا آرامش داری اگه عرب زبان هم باشی که چه بهتر من اگه شرایطشوداشتم میرفتم

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
خیلیا این حرفو میزن و این حرفا تکرارین  چیزی رو که دوست داری بعدش که بدستش اوردی باید خوشحال ب ...

نه از غریبی نمی‌ترسم هر چند یکم ترسناکه

پروسه مهاجرت یکم پیچیدست ایشالله که خوب پیش بره